Újabb négy ország állt a létrontás oldalára az LMBTQP-lobbinak köszönhetően

Miután Finnország a NATO csatlakozását követően hálából azonnak beleállt a magyar pedofiltörvénybe, most újabb négy ország, Németország, Franciaország, Görögország és Szlovénia is bejelentették, hogy jó szolgájaként a progresszió mételyének ők is elfogadhatatlannak tartják “az uniós jogot sértő LMBTQ-ellenes törvényt”.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Immáron 16 uniós ország van, akik szembeszálltak a magyar kormány, valójában csak látszólagos, gyakorlatban semmit nem szabályozó törvényével.

Külföldről finanszírozott NGO-k, a Forbidden Colours, a Háttér Társaság és a Budapest Pride közösen indított petíciót azért, hogy minél több uniós ország csatlakozzon a bírósági eljáráshoz, ami még a csak szavakban működő törvényt is eltörölné és a kezdeményezésük sikerrel is járt.

Az ENSZ Gyermekjogi Bizottsága már felszólította a kormányt az LMBTQ gyermekek védelmére, ami számukra nem a normális életre való visszaterelést jelenti, hanem a devianciával járó zavarodottságot és depressziót. Közölték továbbá, hogy a propagandatörvény megsérti az ENSZ Gyermekjogi Egyezményében lefektetett alapvető gyerekjogokat.

Az Európai bizottság februárban jelentette be, hogy bírósági eljárás indul a törvény miatt. Ez a törvény elméletben cenzúrázhatja a médiát, korlátozhatja az LMBTQ témájú könyvek forgalmazási helyeit, és olyan akkreditációs rendszert irányozna elő a tanórákra meghívható civil szervezetek és szakértők számára, amelyet másfél év alatt sem hoztak létre. Ezzel pedig elméletileg kitiltották a külsős oktató-nevelő programokat az iskolákból, amit olyankor, mikor nyugaton Drag Queeneket és kihívóan felöltöző transzneműeket hívnak oktatóként nagyon, helyesnek is tartunk.

Sajnos azonban a valóság mégis azt mutatja, hogy amíg az LMBTQP személyek továbbra is kiskapuk mentén gyermekeket fogadhatnak örökbe és valójában semmilyen műsor, könyv vagy film nincs büntetve a törvény alapján, addig a normalitást képviselőket meg nem történt cselekedetek miatt is meghurcolják.

Európai Bírósággal szélesíttetnék ki a magyar transzjogokat

Molotov koktéllal fejezte ki nemtetszését a modernista “keresztények” LMBTQP imádatával kapcsolatban

(Humen – Szent Korona Rádió)