Vidéken működik még a társadalom immunrendszere – Nem lesz buzibuli!

Olybá tűnik a mucsai, Budapest belvárosán kívüli magyarokban még maradt annyi jóérzés, hogy nem kérnek a homoszexuális propagandából. A helyiek tiltakozásának köszönhetően nem rendezik meg a tervezett LMBTQP bulit. 

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Zártkörű LMBTQ-bulit szerettek volna rendezni az egyik hódmezővásárhelyi szórakozóhelyen, ami kisebb felháborodást váltott ki az alföldi városban.

Szexy szombat party névre keresztelt bulit még március elején hirdették meg szegedi szervezők a negyvenháromezres Hódmezővásárhely Colosseum Club nevű szórakozóhelyére. A nyitást este tízre tervezték, két dj-t is hívtak, akik a „múlt és a jelen legjobb LMBTQ zenéit” nyomták volna. A hajnali órákra a fellépőket is leszervezték. Úgy volt, hogy 1-kor egy Nina Von Chains nevű transznemű előadó lép majd színpadra a Lilike és Lauryn nevű formációval együtt egy „Travi show” keretében, majd negyed háromkor egy „Szexy pasik show” kezdődik, amit Kasza Roland énekes és „három szexi pasi” szolgáltat.

Mint az általános a városban semmi ehhez hasonló “rendezvényt” nem tartottak eddig. A mostani is tártkörű lett volna, csak deviánsok léphettek volna be, de a szervezők azt ígérték, hogy “a buli még a főtéren is hallatszódni fog.” Nos úgy látszik, hogy Hódmezővásárhely nem akarta ezt a förmedvényt elszenvedni.

“Hódmezővásárhelyen a belváros szívében tehát zászlót bont az LMBTQ-mozgalom a volt Úri Kaszinó és Ifjúsági Ház történelmi időket is megélt, sokat látott, patinás, impozáns épületében.” – írta a helyi lap a rendezvényről szóló cikkében. Később a Mi Hazánk helyi szervezete is tiltakozott a rendezvény ellen; kijelentették, hogy minden törvényes eszközzel akadályozni fogják az ilyen jellegű tevékenységeket a településen.

A helyiek tiltakozásának meg is lett az eredménye, lefújták az eseményt – ez is jól mutatja, hogy fel lehet lépni a létrontó erők ellen, csírájukban kell őket elfojtani!

A “bulit” egyébként egy olyan személy szervezte volna, aki rendszeresen valósít meg ilyen jellegű eseményeket Szegeden. Szerinte a város még nem áll készen egy ilyennemű összejövetelre: “Vásárhelyen nincs kiépült és összetartó LMBTQ-közösség, és itt jóval kevésbé toleránsak az emberek.”

Bár a Telex igyekszik elbagatellizálni a helyi ellenállás szerepét, miszerint nem a lakosok ellenállása miatt fújták le a zártkörű vonaglást, azt a “még nem áll készent” érdemes megrágnunk. Biztosak lehetünk benne, hogy a későbbiekben is meg fognak próbálkozni a hagyományosabb felfogású  térségekben való térnyeréssel is.

LMBT Történeti Hónap: “Jól működő buzilobbi” rendezvényt nyitott meg Karácsony Gergely

Hálából a NATO csatlakozásért? Azonnal belénk állt Finnország

 

(Telex nyomán Szent Korona Rádió)