Nőket rabolt ki, majd késelt meg a marokkói migráns Milánóban

Elfogták azt a 23 éves agresszív marokkói migránst, aki  6 személyt köztük nőket sebesített meg késével egy rablás következtében a milánói központi pályaudvarnál.

Kövesd Telegram csatornánkat
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A rendőrség információi szerint a férfi, akinek a nevét is közölték, illegális bevándorlóként tartózkodik Olaszországban.

A Marokkóból érkezők ugyanis gazdasági bevándorlóknak számítanak, rendkívüli eseteket leszámítva nem nyújthatnak be menedékkérelmet, így nem kapnak tartózkodási engedélyt sem.

A férfi büntetett előéletű, februárban lopásért vették őrizetbe, majd szabadlábra helyezték. Jelenleg egy milánói kórházban tartják ellenőrzés alatt, majd a San Vittore börtönbe helyezik át.

A férfi hétfő késő délután a központi pályaudvar környéki utcákban öt nőt rabolt ki. Késsel fenyegette meg őket, egyiküket az arcán megsebesítette. Elvette a náluk levő pénzt és mobiltelefonjaikat. A hatósági közlés szerint tíz perc alatt alig száz méteren hat személyt sebesített meg, közöttük férfiakat is, akik a nők védelmére siettek. Két személyt szállítottak kórházba súlyosabb sérüléssel.

A szemtanúk szerint a marokkói férfi zavart volt.

Hiába utasítják el a migránsokat, mégsem tudják őket hazatelepíteni Németországból

Egy migráns szúrt hasba egy 10 éves kislányt Svédországban

(Magyar Nemzet – Szent Korona Rádió)