19 éves aberrált férfi nyerheti idén a Miss Germany szépségversenyt

A transznemű Saskia von Bargen a 2023-as Miss Germany verseny egyik legnagyobb esélyese a legnagyobb német weboldalak szerint. Ha megnyeri a megmérettetést, akkor 19 éves nővé operált férfit választhatnak Németország legszebb nőjének.

Kövesd Telegram csatornánkat
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A Die Welt cikke szerint már nem a megjelenés a legfontosabb tényező az idei Miss Germany versenyen. Az újság szerint a versenyzők céltudatossága sokkal fontosabb volt, mint a kinézetük, ezért a magát a transzneműek nagykövetének tartó Saskia egyértelmű esélyesként indulhatott a versenyen.

A lap megemlítette, hogy a transznemű versenyző már öt éves korában azt hangoztatta, hogy lány szeretne lenni. Kislányokkal játszott és lányruhákat szeretett viselni. Fiúruhát kellett viselnie az iskolában, nehogy csúfolják, de amikor a szüleivel volt, azt hordott, amit akart. 11 évesen hormonblokkoló tablettákat szedett a pubertás megelőzésére, 13 évesen pedig ösztrogént tartalmazó tablettákat. Saskia von Bargent végül 18 évesen végül átesett a nemátalakító műtéten.

A Miss Germany versenyt száz éve rendezik meg, de az elmúlt években drasztikus változásokon ment keresztül.

Jill Ander, a szépségversenyeket szervező cég munkatársa elmondta, korábban a versenyzőknek meg kellett adni a súlyukat és a magasságukat, de ez ma már nem így van.

Emellett a szervezők arról is döntöttek, hogy a nyertesek kihirdetésekor már nem a megjelenés, hanem a versenyzők küldetéstudata lesz a fő szempont.

Igen, ez egy biológiailag férfi…

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Saskia von Bargen (@saskia_vonbargen) által megosztott bejegyzés

Egy transznemű nyert egy helyi amerikai szépségversenyt

Tetovált nő nem indulhat, de aberrált férfi igen a francia szépségversenyen

(Die Welt nyomán Szent Korona Rádió)