Nem börtönben a helye! – Szarvasaganccsal végezte ki a pedofilt az aggódó apa

Egy szexuális zaklató és az aggódó családapa esete következik. Az apa egész egyszerűen levágta lánya megrontójának fejét, mert szerinte az molesztálta lányát. Igaz, hogy meglehetősen különleges módját választotta a számonkérésnek, de valljuk be őszintén ki tudna józan fejjel gondolkozni egy hasonló szituációban? Csak 18 éven felülieknek és erős idegzetűeknek ajánlott cikkünk elolvasása.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Brutálisan megölte a lánya után kajtató, idős szexuális zaklatót egy Minnesota államban élő férfi, majd besétált a helyi rendőrségre, és véresen, az áldozat fejével a kezében beismerte a tettét.

Fotó: Cook megyei Sheriffiroda – szmo.hu

A 77 éves zaklató, Lawrence Scully korábban már ült börtönben egy 6 éves kislány molesztálásáért.
A 27 éves Levi Axtellnek már évekkel ezelőtt is gyanús volt az idős férfi, aki követte a lányát, és valahogy mindig ott parkolt az autójával, ahol éppen az ő gyereke is tartózkodott. 2018-ban távoltartási végzést is kért az idős pedofilra, de ezt később hatályon kívül helyezték. Scullyról a bírósági jegyzőkönyvek alapján az is kiderült, hogy 2020-ban elmegyógyintézetbe kellett zárni, ahonnan egy év múlva kiengedték.

A Daily Mail szerint a feldühödött apa múlt héten rontott be Scully lakásába, majd egy lapáttal 15-20-szor megütötte.

Ezek után fogott egy jávorszarvasagancsot, majd szó szerint kivégezte vele a férfit.
Az apa beismerő vallomásában azt mondta, hogy már régóta ismerte az idős zaklatót, aki szerinte szexuálisan bántalmazta a lányát.

A rendőröket egy szomszéd hívta ki, miután sikoltozást hallott, majd végignézte, ahogy a fiatal férfi gyakorlatilag szétveri Scully autóját, végül elhajt a helyszínről.

A családapa testvére, Katrina Axtell egy Facebook-bejegyzésben írt arról, hogy gyűjtést szerveznek az Axtell család részére, amire nagyon sok pozitív reakció érkezett. Katrinát lenyűgözte az a támogatás, amit a helyi közösség nyújtott a család számára.

(Szeretlekmagyarország.hu nyomán Szent Korona Rádió)

Elnyerte méltó büntetését a pedofil? Több év bántalmazásért elég 21 év börtön?

Pedofilérzékenyítő darabot mutatnak be Németországban