Joe Biden felesége kitüntetett egy férfit nőnapon

Az amerikai ámokfutás már sosem ér véget. A legfrissebb hírek szerint Joe Biden felesége, Jill Biden kitüntetéssel jutalmazta azt a 11 “rendkívüli” nőt, akik állítása szerint egy szebb világért dolgoznak. Az egyikük például annyira rendkívüli, hogy éppenséggel férfi… 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Jill Biden first ladyt és Antony Blinken külügyminisztert szerdán szétkapta az internet népe, amiért a nemzetközi nőnap alkalmából egy argentin biológiai férfit tüntettek ki egy nőknek járó díjjal.

Nagyot ment a minap Joe Biden amerikai elnök felesége, Jill Biden, illetve az amerikai külügyminiszter Antony Blinken, ugyanis képesek voltak nőnap alkalmából kitüntetni egy biológiai férfit.

A Fehér Házban rendezett Nemzetközi Nők a Bátorságért (International Women of Courage Awards) díjkiosztó ünnepségen „11 rendkívüli nőt tüntettek ki a világ minden tájáról, akik azon dolgoznak, hogy mindenki számára szebb jövőt építsenek” – olvasható a külügyminisztérium sajtóközleményében.

Az argentin Alba Ruedát úgy mutatták be az ünnepségen, mint „transznemű nőt, akit kirúgtak az osztálytermekből, eltiltottak a vizsgák letételétől, megtagadták tőle a munkalehetőséget, erőszaknak volt kitéve és a családja is elutasította. De ezekkel a kihívásokkal szemben azért dolgozott, hogy véget vessen az LMBTQ+-közösséggel szembeni erőszaknak és diszkriminációnak Argentínában”.

A Twitteren persze azonnal elszabadult a pokol, nem nézték jó szemmel, hogy egy férfinak született személyt egy nőknek járó díjjal tüntettek ki.

Sarah Huckabee Sanders, Arkansas republikánus kormányzója így reagált:

“Ma van a nemzetközi nőnap – jó alkalom arra, hogy emlékezzünk arra, hogy a demokraták még azt sem tudják megmondani, mi a nő.”

Kedves FLOTUS-tól, hogy a “nemzetközi nőnapon” a nők lekicsinylésére buzdít. A nők kitörlése bántalmazás – tweetelte a The Dana Show műsorvezetője, Dana Loesch.

„Úgy tűnik, a férfiak sokkal jobban tudnak nők lenni, mint a nők. Keményítsetek be, hölgyeim!”

– viccelődött Derek Hunter, a Townhall rovatvezetője és rádiós személyiség.

Alba Rueda egyébként jelenleg Argentína szexuális irányultsággal és nemi identitással foglalkozó különmegbízottja a Külügyi, Nemzetközi Kereskedelmi és Imádságügyi Minisztériumban.

A külügyminisztérium szerint Rueda „aktívan kampányolt azért, hogy a Nemzeti Női Konferencia nevét »Nők és leszbikus, cross-dresser, transznemű, biszexuális, interszexuális és nem bináris személyek többnemzetiségű konferenciájára« változtassák, hogy a sokszínű, másként gondolkodó és faji identitások is szerepeljenek benne”.

(Origo nyomán Szent Korona Rádió)

Biden már Irakot és Ukrajnát is keveri, saját fiára még mindig nem emlékszik

Folytatódik az amerikai ámokfutás: Harris is csatlakozott, Biden a gyerekek iránti különleges szeretetéről vallott