Folytatódik az amerikai ámokfutás: Harris is csatlakozott, Biden a gyerekek iránti különleges szeretetéről vallott

Az USA-beli tragikomédia, melyet az ország vezetése folytató újabb epizódokkal jelentkezett. Tényleg nem tudjuk már, hogy sírjunk vagy nevessünk. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Kamala Harris a Biden kormány adminisztrációs elnöke a Koreai-félsziget demilitarizált zónájában tartott beszédet, ahol kiemelte a dél-koreaiak előtt:

“Az Amerikai Egyesült Államoknak nagyon fontos az Észak-Koreai Köztársasághoz fűződő kapcsolata. Szövetségünk tartós és erős.”

Biden egy interjújában arról mesélt, hogy miként simította végig egy kisgyermek “a szőke szőrős lábát” a medence partján, s ugrott bele az ölébe. “Szeretem, ha gyermekek ugrálnak az ölembe”– emelte ki. A videó végével azért erősen egyetértünk. 🙂

@youtube_dogecat #joebiden #joebidenmemes #america #president #trump #fyp #fypシ #fypage #fypシ゚viral #fypp #fyppp #fypppp #fpy #foryoupageofficiall #foryoupag #dogecat ♬ original sound – dogecat

A Floridát azóta letaroló hurrikánról is ejtett pár szót egy korábbi felszólalásában. Szerinte a legjobban úgy lehetett volna védekezni a természet által okozott károktól, ha az emberek beoltatják magukat. Magunk sem értjük a logikai összefüggést, de biztosan így van:

@thatfoxxybloke #politics #joebiden #hurricane #florida #vaccine #fyp #sleepyjoe #democrats #republican ♬ original sound – David Foxx

De a legfontosabb mind közül az, hogy “tartsuk életben a holokauszt igazságát és becsületét”. Ezt sem mi mondtuk, hanem az amerikaiak által csak “Álmos” Joe-nak nevezett elnök:

@anybodybutbiden2024 this clown cant say anything correct #fyp #gasstation #russia #bidengaffes #trending #foryou #2024election #trump #trump2024 #biden2024 ♬ original sound – .

Halott képviselőt szólongatott Joe Biden

Joe Biden szerint egy nyolcéves gyerek el tudja dönteni, hogy transznemű-e vagy sem

(Szent Korona Rádió)