Leharapta a migráns nyelvét, miután az megpróbálta megerőszakolni

Leharapta a migráns nyelvét a francia nő, miután a férfi megpróbálta megerőszakolni. A húsdarabot ezután a rendőrségre vitte bizonyítékként.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Szexuális erőszakot próbált elkövetni egy migráns férfi a franciaországi Avignonban február 19-én, de áldozata védekezésből leharapta a nyelvét, majd bizonyítékként átadta azt a rendőrségnek – írja a Daily Mail.

Az 57 éves nő hajnali négy óra tájt a kutyáját vitte el sétáltatni, amikor egy férfi követni kezdte. Az elkövető állítólag odalépett hozzá, majd megpróbálta őt megölelni és megcsókolni, miközben kezét a nő nadrágjába csúsztatta.

A nő azonban védekezés közben leharapta támadója nyelvét, majd elmenekült, később pedig fia kíséretében bevitte a húsdarabot a rendőrségre.

A rendőrök ezután a helyszínre érkeztek, ahol letartóztatták a tunéziai származású férfit, aki illegálisan tartózkodik az országban. Azonnal bíróság elé állították, és köteles lesz elhagyni Franciaországot. A férfi azzal védekezett, hogy a nő támadta őt meg.

Hasonló eset történt 2021 nyarán, mikor egy nő levágta erőszaktevője péniszét. Mindkettőjüket bíróság elé állították, a nőt csonkítással, míg a férfit nemi erőszak kísérletével vádolták.

A késelő migráns nem is tartózkodhatott volna Franciaországban

Franciaország, ahol a migránsok csak vadonatúj cipőt fogadnak el

(24.hu nyomán Szent Korona Rádió)