Antifa-ügy: Válasz a szélsőbalos rohadékok fenyegetőzésére

Nem elég a szélsőbaloldalnak, hogy viperával, csoportosan, több embert összevertek a magyarsága miatt, és csak a szerencsének köszönhető, hogy nem történt haláleset, még nekik áll feljebb és ők fenyegetőznek. Mi folyik itt?! El kellene ezekkel beszélgetni már komolyabban…

Kövesd Telegram csatornánkat
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A Jámbor András féle szélsőbalos, antifa nevelde Szikra Mozgalom az alábbi közleményt adta ki, miután aktivistájukat kiengedték előzetes letartóztatásból, de továbbra is gyanúsított maradt:

“Ha pedig bebizonyosodott, hogy a hatalom meghurcolt egy ártatlan aktivistát, miközben passzívan nézte a szélsőjobboldali fenyegetéseket és uszítást, akkor politikai és morális elégtételt fogunk venni.”

Mit fogtok venni, ti rohadékok?! Inkább kussolnotok kellene és lapítanotok! Nem zavar titeket, hogy a magyarságnak kellene rajtatok elégtételt venni, amiért évek óta uszítotok, mocskolódtok, náciztok, és közvetve, vagy közvetlenül ti vagytok a felelősök az idén megvalósult antifa terrorért?! Ült D. Krisztina “ártatlanul” két hetet előzetesben?! Na és. Legalább addig se mocskolódott az interneten. Kellett neki antifa tartalmakat osztogatnia. Továbbra is gyanúsított, úgyhogy fennáll a bűnösség vélelme.  Legalább kipihente magát, olvashatott Marxot, Engelst, vagy amit beküldtetek neki. Az összevert áldozatok nem két hetet, hanem hónapokat lábadoznak, ha csak nem szereztek maradandó sérüléseket. Őket ki fogja kárpótolni, tőlük ki kér bocsánatot?!

Budaházy György, vagy a több hazafi éveket töltött 2006 után tényleg ártatlanul, politikai okokból börtönben, és többek ellen azóta is eljárások zajlanak. Ti meg most ezen a két héten siránkoztok?! Legalább most elgondolkozik minden magyarországi gyíkvállú antifa hazaáruló, hogy kell-e külföldi verőlegényeket ide hívni, őket kísérgetni, segíteni…

(Ostenburg – Szent Korona Rádió)

!FONTOS!
A Szent Korona Rádió összegyűjti azon antifákat, akiket felelősség terhel közvetlenül vagy közvetve a brutális támadások miatt a közéleti szerepvállalásukkal, vagy egyéb szervező tevékenységükkel. Ha információja van olyan antifáról, akinek bármi köze lehetett a támadásokhoz (akár csak ideológiai támogatás), vagy beépült az állami szférába, illetve veszélyt jelent a társadalomra. Képeket, neveket, közösségi médiás profil linkeket és történeteket ide várjuk:
[email protected]

A rendőrség kiengedte D. Krisztinát, de továbbra is gyanúsított az antifaterror kapcsán

A rendőrség lekövette az antifák mozgását: Újabb körözés az antifa támadások kapcsán (frissítve)

Újabb agresszív antifa lepleződött le: Szabó Péter, aki a hangadókat, vezetőket ütné-verné és terrorizálná

Egy újabb csokor antifa azonosítva – A külföldi támadók címe is nyilvánosságra kerül

Információk és arcképcsarnok a szökésben lévő és már letartóztatott antifákról