Mi az összefüggés Perintfalvi Rita és Bite Zsolt között? – Egy olvasónk gondolatai

A feminista és LMBTQP-lobbista Perintfalvi Rita sokadik alkalommal tesz tanúbizonyságot arról, hogy megnyilatkozásaiban egyáltalán nem az igazságra törekszik. Alábbiakban olvasónk véleményét közöljük a témáról. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A Bite Zsolt nevű aberráltról szóló híreket egyszerre olvasom ökölbe szorított kézzel és hányingerrel küszködve. Már az gyomorforgató, hogy egy ilyen gusztustalan külsejű valaki, képes ruha nélküli fotókat küldözgetni magáról, feltenni az internetre. Az pedig végképp felteszi a pontot az i-re, hogy mindezt gyerekekkel tette meg.

Kedves “haladó szellemiségű” szülők! Ti, akik a Mérő Vera-, Perintfalvi Rita- és Murinai Angéla-félék beteg nézeteit maximálisan osztjátok, ti, akik képesek vagytok azt kiposztolni, hogy szeretitek a gyerekeiteket, de utáltok anyának lenni, és ti, akik most tapsoltok ahhoz, hogy Spanyolországban már 14 éves kortól bárki modósíthatja a nemét, mit szólnátok ahhoz, ha kiderülne, hogy a ti gyermekeiteket is molesztálták? Nem, nem a plébános, hanem a magáról meztelen fotókat küldözgető tanár. Az, akinek a “jogaiért” ti kiálltok. Gondolkozzatok el, mert az általatok képviselt beteg szellemiség egy olyan zsákutcába vezet, ahol a gyerekeitek sérülnek. Ezt akarjátok? Minden egyes kiállásotokkal, amelyekkel az LMBTQP közösséget támogatjátok, szabad utat engedtek a Bite Zsolt-féléknek.

És te, perintfalvi rita! Téged még annyira sem méltatlak, hogy a nevedet nagy kezdőbetűvel írjam le. Te nem vagy több, mint egy önjelölt, álszent és képmutató valaki, aki a jelentőségéhez képest túl sokat gondol magáról. De ez túlzottan nem is érdekel, mert csak saját magadat nevetteted ki, és csak a megvezetett olvasóidat sajnálom, akik a facebookon vevők a zagyvaiságadra. A képmutatásod mellett viszont nehéz szó nélkül elmenni. A kérdéses hitelességű “Amire nincs bocsánat” című könyveddel saját magadat emeled erkölcsi magasságokba, és álszent módon állítod magadról, hogy fontosak neked az áldozatok. Ha ez valóban így lenne, most nem hallgatnál Bite Zsoltról. És ezzel a kétszínű hozzáállásoddal el is árultad magad, hogy számodra nem az igazság a fontos, nem érdekelnek téged az áldozatok, csupán az, hogy támadhasd az Egyházat, amelynek még ha megfogyatkozva is, de még mindig vannak olyan papjai és lelkészei, akik hűek maradtak a kereszténység valódi szellemiségéhez, és ellenállnak az LMBTQP térhódításának.

Az Egyházról alkotott egyoldalú álláspontod semmi másból nem áll, mint abból, hogy a tízből egy kérdéses hitelességű esetre építesz fel egy véleményt. Ha elítéled a szexuális bűncselekményeket, amik véleményed szerint az Egyházon belül történtek, akkor el kell ítélned azt is, ami az oktatási intézményekben történt.

Érted már, hogy miért vagy képmutató? Te nem egy ügy mellett állsz ki, hanem csak fröcsögsz.

A KLIK elismeri, hogy megkapták 2018-ban Bitéről a vármegyések jelzését, de hát nem volt mit tenni

Egy 13 éves fiút zaklatott Bite Zsolt, miután azzal védekezett, hogy ő nem pedofil

(Szent Korona Rádió)