Az USA-ban működik az LMBTQP-propaganda? Egyre több a deviáns az országban

Az Amerikai Egyesült Államokban a régóta jelenlévő, erőszakos LMBTQP-lobbinak “köszönhetően” az elmúlt tíz évben kétszeresére nőtt a deviánsok száma. A közvéleménykutatás eredményeit alább közöljük.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A Gallup közvéleménykutató szervezet által végzett felmérésből kiderült, hogy a 2020-as és 2021-es kismértékű növekedés után a magukat leszbikusnak, buzeránsnak, biszexuálisnak, “transzneműnek” és egyáltalán, a heteroszexuálistól – normálistól – eltérőnek valló felnőtt amerikaiak 2022-ben már a lakosság 7,2%-át teszik ki. A számok a Gallup 2022-es telefonos felméréseinek összesített adatain alapulnak, amelyek több mint 10 ezer felnőtt megkérdezését fedték le.

Az amerikai felnőttek 86%-a mondta azt, hogy heteroszexuális, további 7% pedig úgy döntött, hogy nem válaszol a kérdésre. Az LMBTQP válaszadók több mint fele biszexuálisnak vallotta magát, így ez a leggyakoribb deviáns identitás az amerikai “queer” lakosságon belül. Ez az összes amerikai felnőtt 4,2%-ának felel meg.

A 7,2%-ból körülbelül minden ötödik felnőtt homoszexuális, minden hetedik felnőtt leszbikus, és valamivel kevesebb, mint minden tizedik felnőtt vallja magát “transzneműnek”.

A Gallup most először vette figyelembe a se nem heteroszexuális, se nem leszbikus, homokos, biszexuális vagy “transznemű” személyek válaszait. A legtöbb ilyen egyén azt mondta, hogy queer, pánszexuális vagy aszexuális. Ez az LMBTQP felnőttek egy-két százalékát teszi ki – ami a teljes felnőtt lakosság 0,1%-ának felel meg.

Az adatok szerint a Z generációs felnőttek – az 1997 és 2004 között születettek – nagyobb valószínűséggel vallják magukat a “közösség” tagjának, mint az idősebb generációk. Ez tükröződik egyébként az Egyesült Királyság 2021-es népszámlálásának adataiban is.

Az Egyesült Államokban a Z generáció 19,7%-a vallja magát az “LMBTQP-közösség” tagjának. Az ezredfordulósok körében ez az arány 11,2%, az idősebb generációk esetében pedig 3,3% vagy annál kevesebb. A Z generáció a legnagyobb valószínűséggel szintén biszexuálisnak vallotta magát.

A 7,2%-os arány kétszerese annak, mint amikor a Gallup egy évtizeddel ezelőtt először mérte az LMBTQP-identitást.

Hazánkban még szerencsére nem nyert ekkora teret az LMBTQP-propaganda, azonban további erős ellenállásra van szükség ahhoz, hogy a jövőben is így maradhasson.

Nyugaton már a nemzeti identitást is felváltotta az LMBTQP-őrület?

Örökbefogadott fiúkat erőszakolt az amerikai “Apa” és “Apu” – Más homoszexuálisoknak is áldozatul vetették őket

(HomenOnline nyomán Szent Korona Rádió)

 

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Ne feledkezzenek meg a technikai számos felajánlásról sem, támogassák a Kvintesszencia Kiadót!