Nyugaton már a nemzeti identitást is felváltotta az LMBTQP-őrület?

Az LMBTQP-lobbisták elérték, hogy szivárványos rongyukat állami intézményekre, hivatalokra tűzzék ki, továbbá hogy annak elégetése – vagy akár az elégetés eltervezése is – bűncselekménynek számítson, de most már arra a szintre is eljutottak, hogy az amerikai hűségesküt nem a nemzeti zászló, hanem a deviánsok rongya előtt mondatják el a gyerekekkel.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Egy TikTokra feltöltött videóban egy LMBTQP-aktivista tanárnő (?) látható, amint a hűségeskü letételét imitálja egy iskolai osztályteremben, amihez a következő feliratot tűntette fel:

“A diákjaim az első napon rájönnek, hogy nincs amerikai zászló a szobámban. Amúgy is a Pride-ot ünneplő zászlóra szavalják majd a fogadalmat.”

A tanár profilját azóta törölték, a felvétel azonban megtekinthető:

Az eset egyébként nem egyedülálló az országban, hiszen egyre több iskolában vannak jelen szivárványos zászlók. 2021-ben például Kristin Pitzen, a kaliforniai Orange County egyik állami iskolai tanára a közösségi médiában közzétett egy videót, melyben azt állította, hogy diákjai a Progress Pride lobogó előtt szavalták el a hűségesküt, miután eltávolította az amerikai zászlót, mert attól a zászlótól “kényelmetlenül” érezte magát.

Még Biden homoszexuális közlekedési miniszterének “férjét” is videóra vették, amin egy szivárványos zászlóra tesz fogadalmat még 2019-ben.

Biden buzeráns közlekedési minisztere és “férje”

Mikor jutnak el odáig, hogy az amerikai zászlóba is beemelik az LMBTQP-jelképet?!

LMBTQP-propaganda pornóképregényt találtak egy wisconsini iskola könyvtárában

Nemcsak az oroszok ellen, hanem az LMBTQP jogokért is harcol Ukrajna

(Origo nyomán Szent Korona Rádió)