Őt is brutálisan összeverték az antifák – Interjú az áldozattal

A Magyar Jelennek sikerült megszóltatnia az áldozatokat, akik súlyosan megsérültek, és még nem tudni, hogy szenvedtek-e maradandó károsodást. A képet az egyik barátja tette közzé nyilvánosan az áldozat hozzájárulásával.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

A portál információ alapján külföldi, vélhetően görög antifasiszták támadtak rá egy magyar párra péntek este Budapest V. kerületében, nem messze az otthonuktól. Az akció során mind a nőt, mind a férfit

brutálisan megverték, a nőt többször késsel combon szúrták.

Az áldozatok súlyosan megsérültek, kórházi ellátást kaptak, állapotuk stabil. A párral, melynek mindkét tagja kérte neve elhallgatását, telefonon tudtunk beszélni.

“Dagadtra verték az arcom, elrepedt az arccsontom, szívószállal eszem a levest. Egyelőre nem tudnak megműteni, mert előbb le kell mennie a duzzanatnak. A koponyám hátul betört, mert hátulról támadtak”

– mesélte a Magyar Jelennek a férfi, aki péntek este barátnőjével tartott haza Budapesten az Arany János utcában. Otthonuktól néhány percnyi távolságra 4-9 fő hátulról támadt rájuk viperákkal, botokkal és késekkel. A férfit eszméletlenre verték, a nőt kétszer combon szúrták.

“Még a földön fekve is rugdostak mindkettőnket. Tiszta vér volt minden”

– ezt már a női áldozat mondta a Magyar Jelennek, hozzátéve, a támadók antifasiszták voltak.

A pár barátja, miután bement a kórházba látogatóba, az épület előtt szívinfarktust kapott – vélhetően a megrázó látvány hatására.

“Nem voltam kihallgatható állapotban a kórházban, annyit mondhatok. A barátomnak az a szerencséje, hogy a kórház bejáratánál beszélgetett még a rendőrökkel, így amikor összeesett, megtartották és egyből visszavitték az épületbe. Húsz percig próbálták újraéleszteni, mire sikerült stabilizálni az állapotát, de kómába került”

– húzta alá az összevert férfi.

A pár hozzátette, a rendőrök végig korrektek voltak, nem hagyták magukra őket a kórházban sem, benntartózkodásuk alatt végig vigyáztak rájuk, és már otthon is meglátogatták őket. Mivel a támadás az V. kerületben történt, jó eséllyel rögzítették azt térfigyelőkamerák is, de a rendőrségnél már két tanú is jelentkezett. Annyi biztos, hogy az elkövetők a Deák tér felé menekültek el a támadás után.

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)

HVIM: Követeljük az antifa támadások csírájában való elfojtását és felszólítunk mindenkit az önvédelemre!

4 antifát vettek őrizetbe a rendőrök – közösség tagja elleni erőszakkal gyanúsítják őket

Brutális felvételek: Így támadnak külföldi antifák egy túrázóra Budapesten viperával, paprikaspray-vel