4 antifát vettek őrizetbe a rendőrök – közösség tagja elleni erőszakkal gyanúsítják őket

Az elmúlt napon több hír kapott szárnyra azzal kapcsolatban, hogy az egyik brutális támadás 8 elkövetője közül elfogott már néhányat a rendőrség.  Most biztos információval tudunk szolgálni. A rendőrség közleménye szerint sikerült elfogniuk 4 antifa patkányt.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

“A Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai 2023. február 11-én elfogták annak a fiatalokból álló társaságnak négy tagját, akik az előző napokban látszólag előzmény nélkül támadtak emberekre a főváros utcáin. A BRFK Nyomozó Főosztályán a magyar nőt, a külföldi férfit és két külföldi nőt közösség tagja elleni erőszak bűntett, illetve annak előkészülete miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd vették őrizetbe.

Az ügy részleteiről a Budapesti Rendőr-főkapitányság 2023. február 13-án 11 órakor sajtótájékoztatót tart a Rendőrségi Igazgatási Központban.” – írja a rendőrség.

Az egyik támadó egyébként annyira “profi” volt, hogy ahelyett, hogy meghúzta volna magát hetekre, hónapokra, sikerült neki ugyanabban a ruhában kimenni a tüntetésre, mint amiben a támadást elkövette.

HVIM: Követeljük az antifa támadások csírájában való elfojtását és felszólítunk mindenkit az önvédelemre!

Brutális felvételek: Így támadnak külföldi antifák egy túrázóra Budapesten viperával, paprikaspray-vel

(Police.hu nyomán Szent Korona Rádió)