LMBTQP-lobbista rendezvényen való részvételre kényszerítette egy iskola a diákjait

Beperelte egy brit anyuka a 4 éves gyermeke iskoláját, mert arra köteleztek minden tanulót, hogy részt vegyenek egy LMBTQP-rendezvényen Angliában.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

A Daily Mail beszámolója szerint Izzy Montague bíróság elé vitte a South Norwood-i Heavers Farm Általános Iskolát állítólagos diszkrimináció miatt, azt állítva, hogy fiának nem adták meg a lehetőséget, hogy távol maradjon a 2018 júniusában tartott Pride rendezvényről.

Az intézmény állítólag az esemény előtt levelet küldött a szülőknek, amelyben azt Pride-felvonulásként jellemezték, hogy “ünnepeljék a különbségeket, amelyek különlegessé teszik őket és a családjukat”.

Amikor azonban Montague egy héttel később felvette a kapcsolatot az iskolával, és kérte, hogy gyermekét ne kötelezzék a részvételre, elutasító választ kapott.

Az ügyben tartott meghallgatás során a Közép-Londoni Megyei Bíróságon Montague elmondta, részt vett egy megbeszélésen az iskola igazgatójával az ügyről, amelyen az igazgató lánya is jelen volt, aki egy pólót viselt, amelyen az állt: “Miért legyél rasszista, szexista, homofób vagy transzfób, ha egyszerűen csak csendben lehetsz?”. A bíróságnak nyilatkozva Montague azt mondta, hogy az iskola a felvonulással a “brit értékekből” próbálta kioktatni őt.

Putyin ismét az LMBTQP-lobbival szemben védelmezi Oroszországot

630 ezer dollár támogatást kapott az abortszklinika LMBTQP ifjúsági klubja

(888.hu nyomán Szent Korona Rádió)