Már az írástudatlanokat is felveszik a londoni rendőrséghez a sokszínűség nevében

A londoni hatóságok különös figyelmet fordítanak tisztjeik sokszínűségére. Jelenleg 17 százalékuk úgynevezett BAME, vagyis fekete, ázsiai és kisebbségi etnikumú. Mindezek mellett újdonságként már a “funkcionális analfabétákat” is minden probléma nélkül felveszik rendőrnek.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Matt Parr rendőrségi tisztviselő szerint nemes és helyes az a cél, hogy a rendőrségnél növelni kívánják az etnikai kisebbségek számát, ugyanakkor figyelmeztetett, hogy ez nem mehet a színvonal kárára.

“Teljes mértékben támogatjuk azt az elképzelést, hogy Londont – amely valószínűleg a következő évtizedben egy fehér kisebbségi város lesz – ne egy túlnyomórészt fehér rendőrség felügyelje”

– mondta Parr, hozzátéve ugyanakkor, hogy emiatt fennáll annak a kockázata, hogy alkalmatlan embereket vesznek fel. A tisztviselő úgy fogalmazott: hallott olyan tisztjelöltekről, akik papíron funkcionális analfabéták, és ez már most hatott a testület működőképességére, hiszen egyes területeken már a bűnügyi jelentések megírása is nehézkessé vált, jegyezte meg.

2021-ben célként tűzte ki, hogy 2023-ig a testület tisztjeinek negyven százaléka a fekete, ázsiai és etnikai kisebbségi csoportokból (BAME) származzon. Jelenleg ugyanakkor a Londonban szolgálatot teljesítő nem fehér bőrű rendőrök száma még mindig kevesebb, mint 17 százalék. A Breitbart szerint a londoni rendőrség a sokszínűség növelésére az utóbbi években több milliós összegeket költött el.

Éljen a fejlődés! Oregonban ezentúl az analfabétáknak is jár az érettségi

(Vasárnap.hu nyomán Szent Korona Rádió)