Ellopták tőlem az anyaság szépségét – egy fiatal lány meséli el, hogyan tette tönkre az életét az LMBTQP propaganda

A Fehér Ház előtt tartott sajtótájékoztatón mesélte el a történetét az a fiatal lány, aki az LMBTQP propaganda áldozatául esett és ezért 15 éves korában melleltávolító műtétet hajtottak rajta végre az orvosok. Beszédének célja, hogy az embereknek megmutassa, milyen veszélyes is a gyereknek szánt “gendermegerősítő ellátás”, és hogy milyen könnyű beleesni az aberráltak csapdájába.

Kövesd Telegram csatornánkat
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A tizennyolc éves Chloe Cole megosztotta történetét a Protect Children’s Innocence Act (A gyermekek ártatlanságának védelméről szóló törvény) támogatására, ami egy új törvényjavaslat, melyet a republikánus Marjorie Taylor Greene republikánus képviselő terjesztett elő, és amely megtiltana minden “gendermegerősítő ellátást” a kiskorúak esetében.

“Az elmúlt évtizedben országszerte 4000 százalékkal megnőtt az úgynevezett genderklinikákra beutalt gyermekek száma. Én is egyike voltam ezeknek a gyerekeknek. Az én történetem elrettentő példa.”

– mondta Cole.

“A gyerekeket és a szülőket országszerte váratlanul érte a genderideológia. A transzneműségről és a genderidentitásról szóló viták viszonylag jóindulatú társadalmi furcsaságból olyan doktrínává váltak, amelyek szinte minden tudományos, orvosi és oktatási intézménybe behatoltak, látszólag egyik napról a másikra. Hogyan jutottunk idáig?”

A fiatal nő kijelentette, hogy az amerikaiak megérdemlik, hogy megtudják az igazságot erről a radikális és perverz ideológiáról, amelyet szükséges és életmentő egészségügyi ellátásként hirdetnek.

Cole felvázolta történetének főbb pontjait, amely akkor kezdődött, amikor 12 évesen azt mondta a szüleinek, hogy ő fiú. A következő évben pubertásblokkolót és tesztoszteroninjekciókat kapott. Elmondta, hogy szüleire nyomást gyakoroltak a hazugság támogatására, amikor az egészségügyi szakemberek megkérdezték tőlük: “inkább egy halott lányuk legyen, vagy egy élő fiuk?”

“Ilyen választási lehetőség mellett melyik szerető szülő ne választaná a gyermeke nemváltoztatását? Az életemet féltve a szüleim készek voltak aláírni bármit, amit az orvosok kértek.”

15 évesen Cole kettős masztektómia (melleltávolítás) műtéten esett át, olyanon, amilyet a mellrákos betegek kapnak. A lány csak 16 éves korában értette meg, hogy a problémáira a vélt megoldás egy hazugság volt.

“Rájöttem, hogy az anyaság szépségét ellopták tőlem az egészségügyi szakemberek, akikre a családom bízott. Egy gyermek valójában nem tudja, hogy valójában kicsoda 12 évesen. Rájöttem, hogy az akarok lenni, ami mindig is voltam, és örökké az leszek: egy nő.”

Miután rájött, hogy hibázott, Cole ezután szembesült azzal a kihívással, hogy leszokjon a gyógyszerekről, melyekhez hozzászokott, és közölje a hírt a barátaival és a családjával.

“A szüleim sokkot kaptak, és úgy érezték, hogy minden elképzelhető szinten cserbenhagytak engem. A barátaim mind ellenem fordultak. Vicc voltam. Csaló voltam. Sok évvel voltam lemaradva a fejlődésben, képtelen voltam arra, hogy etessem a leendő gyermekeimet, és ami a legrosszabb, teljesen egyedül voltam.”

Azt is hangsúlyozta, hogy az egészségügyi szakemberek, akik ebbe a zűrzavarba juttattak, semmit sem tettek, hogy segítsenek neki, amikor megbánta a döntését, hogy “nemet vált”.

“Ez majdnem megölt engem, ahogy sokakat megölt, akik megbánták a nemváltást.”

Cole kifejtette, hogy az LMBTQP folytonos jelenléte a közösségi médiában nagyban befolyásolta őt.

“Láttam a hihetetlen mennyiségű dicséretet és figyelmet, amit online kaptak, és tudat alatt arra vágytam, hogy én is részesüljek ebből. Az orvosi nemváltoztatás minden egyes mérföldkövénél egyre több figyelmet és ünneplést kaptam. Ez volt a végső mámor.”

A fiatal nő azonban kijelentette, hogy bármit is tesznek férfiak vagy nők, hogy úgy viselkedjenek, mint az ellenkező neműek, ez nem változtatja meg a biológiájukat.

“A mai napig a legtöbb bal- és jobboldali politikus nem tett semmi mást, mint Twitter-harcokba keveredett ebben a kérdésben. Nincs második esély a gyermekkorban. Egyetlen gyermek sem érdemli meg, hogy egy ‘gendermegerősítő’ sebész kése alatt szenvedjen.”

Cole júliusban már megosztotta a történetét, amikor tanúskodott egy olyan javaslat mellett, amely megtiltaná a Medicaid-alapok felhasználását “transzgender” gyógyszerekre és műtétekre Floridában.

Idén ősszel a The Detransition Diaries (Nemváltoztatási naplók) című film három másik, nemet visszaváltoztató nőt mutat be, akik megosztják a kémiai és genitális csonkítás veszélyeit.

Az LMBTQP-lobbi legújabb agymenése: már csecsemőkorban is lehet egy gyerek transzvesztita

Ingyen mehetnek be a 8 éven aluliak egy brit gyermekmegrontó műsorra

(Kuruc.info nyomán Szent Korona Rádió)