Az LMBTQP-lobbi legújabb agymenése: már csecsemőkorban is lehet egy gyerek transzvesztita

A Harvard Medical School tanfolyamot indít “LMBTQP csecsemők” egészségügyi ellátásával kapcsolatban. A kurzus célja, hogy “nemi és szexuális kisebbségekhez tartozó emberek egész életen át történő egészségügyi segítségére” összpontosítson. Tehát ezek szerint már nem csak a kisgyerekek megrontását tervezik az iskolában, hanem egészen csecsemőkortól kezdve el akarják kezdeni a gyerekek aberrálttá nevelését.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Az egyetemen felvehető “Változatos szexuális beállítottságú, nemi identitású és szexuális fejlődésű betegek gondozása” kurzuson a diákok lehetőséget kapnak arra, hogy olyan kliensekkel dolgozzanak, akik “leszbikusnak, melegnek, biszexuálisnak, transzneműnek, queernek, interszexuálisnak vagy aszexuálisnak vallják magukat.” A kurzusleírás szerint mind az elméleti és mind a gyakorlati, klinikai oktatás célja arra összpontosítani, hogy a nemi és szexuális kisebbségekhez tartozó emberek identitásukhoz köthető igényeit, szükségleteit kiszolgálják egész életükön át, tehát a csecsemőkortól egészen az időskorig.

A kurzus, mint sok másik is az egyetemen, gyakorlati fókuszú, hiszen arra is lehetőséget ad a hallgatóknak, hogy mentorált tudományos tevékenységekben vegyenek részt, ilyen például: az érdekképviselet, a minőségfejlesztés, az orvosi oktatás, klinikai kutatások vagy közegészségügyi projektek.

A Massachusetts General Hospital, ami az orvosi egyetem 2022–23-as tanévének elsődleges gyakorló-oktató helyszíne, számos transznemű sebészeti eljárást kínál 18 éves és idősebb személyek számára, valamint forrásokat transznemű fiatalok számára, például beutalókat az LMBTQP támogató csoportokhoz. Oktatóhelyszínként szolgál még a Boston Children’s Hospital is: Az intézmény azoknak lehet ismerős, akik látták azt a csatornájukra feltöltött – azóta törölt – videót, amiben azt állítják, egyes gyerekek már születésük előtt, tehát a méhen belüli életük során ismerik nemi identitásukat.

Ép eszű ember számára nyilvánvaló, hogy egy csecsemő, aki még egyik oldaláról a másikra fordulni sem tud, nemhogy LMBTQP identitásúként, de még különálló, független individuumként sem identifikálja magát.

Az LMBTQP-lobbisták újabban szellemi fogyatékosokat öltöztetnek be transzvesztitának, és küldenek színpadra

Ingyen mehetnek be a 8 éven aluliak egy brit gyermekmegrontó műsorra

(888.hu nyomán Szent Korona Rádió)