Bárcsak a magyar szélsőjobboldal lenne ilyen sikeres: a svéd baromarcúak elintézték, hogy nem lesznek NATO-tagok

Elégették a Szent Koránt svéd szélsőjobboldaliak. Ahogy jósoltuk, akaratuk ellenére hozzásegítették hazájukat a katonai függetlenségi státusz megőrzéséhez. Törökország kijelentette, hogy nem támogatják ezen és a szélsőbalos kurdcigányok performansza után Svédország NATO-csatlakozását. Happy End, mindenki boldog: a svéd szélsőjobbos baromarcúak bebizonyíthatták mennyire gyűlölik a vallást, a kurdok Erdogan bábukat akasztgathattak, a törökök vétózhattak (miután svéd zászlót égettek ők is), Svédország megmenekült. Oroszországhoz pedig nem került még közelebb a NATO.

Nyilvánvaló, hogy Svédország nem várhatja Törökország támogatását a NATO-csatlakozást illetően, miután Stockholm okot adott a szombati gyalázatos Korán-égetésre a svéd fővárosban – jelentette ki Recep Tayyip Erdogan török elnök hétfőn Ankarában a kormányzat ülését követő sajtótájékoztatóján.

Az államfő leszögezte: ha Stockholm nem mutat tiszteletet a muszlimok hite iránt, Törökország nem fogja támogatni Svédország NATO-csatlakozását. Senki nem rendelkezik annak szabadságával, hogy más vallások szentségeit megalázza – nyomatékosította. A török külügyminisztérium még pénteken bekérette az ankarai svéd nagykövetet, a török védelmi miniszter pedig szombat reggel lemondta a svéd védelmi miniszter január 27-re tervezett ankarai látogatását.

Ankara a svéd NATO-csatlakozás jóváhagyásának feltételeként a nemzetközileg is terrorszervezetnek nyilvánított Kurdisztáni Munkáspárt (PKK) Svédországban élő tagjainak kiadását követeli. A PKK 1984 óta folytat fegyveres felkelést Délkelet-Törökországban az ottani kurd kisebbség függetlenségéért. A konfliktus már több tízezer ember életét követelte. A mostani iszlamofób Korán-égetést megelőzően, január 12-én PKK-szimpatizánsok egy csoportja olyan bábut lógatott fel Stockholmban egy lámpaoszlopra, amely Erdogant jelképezte.

(Kuruc, MTI nyomán Szent Korona Rádió)

Abszurd: Szent Könyv égetéssel akarnak a multikulti NATO-hoz csatlakozni a svéd szélsőjobboldaliak

Elolvastam keresztényként a Szent Koránt

Az iszlám a főellenség? Megjegyzések a liberális gólem elleni háború kapcsán