Az LMBTQP-lobbisták újabban szellemi fogyatékosokat öltöztetnek be transzvesztitának, és küldenek színpadra

Az LMBTQP-propagandisták a deviancia terjesztésének olyan fokát érték el, mellyel túl messzire mentek. Szellemi fogyatékosok által előadott “drag show”-kat tartanak, ami nem éppen a legmegfelelőbb módja az ezen személyekkel való foglalkozásnak.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A Mashable digitális médiaszolgáltató szerdán tette közzé a Twitteren a “Drag Syndrome” elnevezésű videót, melyben Down-szindrómás “drag queen”-ek öltöznek be kirívó transzvesztita jelmezbe, sminkelik ki magukat, és vonaglanak a színpadon. A “dokumentumfilm” címe Born To Dance With An Extra Chromosome (Arra születtem, hogy extra kromoszómával táncoljak), és a szellemi fogyatékos transzvesztiták életébe nyújt betekintést. A felvételt csak erős idegzetűeknek ajánljuk.

 A Twitter felhasználói azonban nem voltak meggyőződve arról, hogy a Down-szindrómával élő emberek transzvesztitává változtatása jót tesz akár a fogyatékkal élőknek, akár a nézőknek. Olivia Rondeau újságíró például azt írta:

“2023-ban a liberálisok azt akarják, hogy minden Down-szindrómás ember vagy abortálva legyen, vagy öltözzön transzvesztitának.”

Tania Marshall író és autizmus-kutató is kétségbe vonta az előadás szórakoztató mivoltát. A konzervatív nézeteket valló védőügyvéd Marina Medvin pedig azt állította, a videó

“etikátlan és gonosz. A Down-szindrómás, tehetetlen emberek kihasználása és megalázása a szórakozás vagy a politikai befolyás érdekében rendkívül aljas.”

Tehát hiába igyekeztek meghatóra gyártani a propagandavideót – a gyomorforgató képsorok között -, úgy tűnik, a világ még nem elég “érzékeny” ahhoz, hogy elfogadja, hogy a szellemi fogyatékosokat a devianciára buzdítják. Akit pedig szexuálisan izgat a fogyatékosok vonaglása, azzal tényleg súlyos problémák vannak…

Ingyen mehetnek be a 8 éven aluliak egy brit gyermekmegrontó műsorra

Visszataszító műmellekkel tanít a kanadai transznemű tanár

(V4NA nyomán Szent Korona Rádió)