Egy 16 évest lányt dobott a sínekre a migráns Németországban

Egy szír migráns szerencsétlen áldozatává vált az a 16 éves fiatal lány, akit múlt vasárnap a sínek közé löktek Németországban. A rendőrség még most is a megdöbbentő tett hátterét vizsgálja.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Egy 16 éves nachrodti fiatal lány 17 óra 15 perc körül szállt le a Dortmundba tartó regionális expresszről az Altena állomáson.

Hirtelen egy migráns férfi utána rohant, hátulról megragadta és a peron szélén át a sínekre dobta a rémült utastársak előtt. Aztán maga is a lány után ugrott, és a sínekhez szorította.

Az elszánt szemtanúk azonnal a 16 éves lány segítségére siettek, kiszabadították, majd nem sokkal később a vonaton lévő utasokkal együtt bezárták a támadót, majd átadták a rendőröknek. A megtámadott tinédzser sérüléseit a mentők még a helyszínen el tudták látni.

Az első jelentésében a rendőrség szóvivője azt írta az egyelőre letartóztatott támadóról, hogy 27 éves, nürnbergi lakosként van bejegyezve. Drogot fogyasztott (amfetamin), amikor a fiatal lányt megtámadta. Korábban a vonaton már sértegetett más utasokat.

Az Altena közrendvédelmi hivatal kezdeményezésére és orvosi vizsgálat után a 27 éves férfi pszichiátriai klinikára került. Még nem nyújtottak be előzetes letartóztatási kérelmet.

A Marcel Dilling rendőrségi szóvivő közölte, hogy a gyanúsított szír állampolgár. “A korábbi rendőrségi megállapításokról adatvédelmi okokból szokás szerint nem adunk tájékoztatást” – emlékeztet Dilling a Märkische kerületi rendőrhatóság külön nyelvi szabályozására.

Mindenesetre érdekes, hogy megint pszichiátriára kerül a gyilkossági kísérletet elkövető migráns, ahelyett, hogy a legsötétebb cellába dugnák azonnal. Vajon ő is megússza azon felütéssel, hogy nem volt beszámítható?

A migránsok és a szélsőbal szétverték Németországot szilveszter éjjelén

Pedofilérzékenyítő darabot mutatnak be Németországban

(Ausblick am Hellweg nyomán Szent Korona Rádió)