Aránytalan volt rálőni a rendőrgyilkosra egy ügyvéd szerint – Hogy mi van?!

Hazánkban is átvesszük azt a liberális szemléletet, hogy a bűnözőknek jogaik vannak? Nagyon úgy tűnik egy ügyvéd nyilatkozatából, aki az újbudai rendőrgyilkossággal kapcsolatban szólalt meg. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Miért nem mernek határozottan intézkedni a bűnelkövetőkkel szemben a magyar rendőrök? Mert a fene nagy “jóléti államban” jönnek azonnal az ügyvédek, akik megmagyarázzák, hogy nem arányos az intézkedés, “kedvesebben” kellett volna bánni az elkövetővel… Ez történik most is az újbudai rendőrgyilkosság után. Ugyanis Németh Márk ügyvéd szerint: “Önmagában az intézkedés, ismerve a hatályos szabályokat, aránytalan volt. (…) Álláspontom szerint teljes mértékben aránytalan volt az, hogy a menekülő gyanúsított vonatkozásában lőfegyvert használunk, de mindenképpen a rendőrök védelmére szeretnék kelni abban az esetben, hogy nem mindennapos szituáció ez.”

Védelmükre kel, de azért aránytalan volt. Aránytalan volt egy rendőr megölése után a közveszélyes bűnöző menekülését megakadályozni?

Ember legyen az a rendőr a talpán, aki ezek után teljes határozottsággal tudja végezni a munkáját…

Közben természetesen megy a huzavona arról is, hogy a gyilkos beszámítható-e vagy sem. A jelen állás szerint valószínűleg elnyerheti büntetését még akkor is, ha nem beszámíthatónak állapítják meg elmeállapotát.

Őt se lőtték le: románcigány fenyegetőzött késsel a rendőröknek

(ATV nyomán Szent Korona Rádió)