Visszataszító műmellekkel tanít a kanadai transznemű tanár

Kanadában egy transznemű tanár megbotránkoztató módon hatalmas műmellekkel jár iskolába, ahol kisgyermekeket oktat. Egyre nagyobb felháborodás övezi az esetet, az iskola kuratóriuma hamarosan szabályozni fogja az öltözködést, ahelyett, hogy végleg eltiltanák az oktatástól… 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Tucker Carlson, a neves újságíró a műsorában rávilágít arra, hogy a tanár pornográf tartalmakról mintázott óriási műmelleket kezdett el viselni. Mindezt úgy, hogy az iskola az emberi jogokra hivatkozva védelmébe vette a transznemű tanárt. Az alábbi fotó jól bizonyítja azt, hogy sokan miért is tartják obszcénnak a tanár viseletét, ami további kérdéseket felvet azt illetően, hogy egyáltalán ilyen öltözőkben szabad-e a diákok közé mennie egy tanárnak.

A transznemű tanár miatt az ontariói középiskola kuratóriuma január 3-án a elfogadott egy indítványt, amelyben arra kérte az oktatási igazgatót, hogy dolgozzon ki egy szakmaisági politikát “a megfelelő és professzionális öltözködési és illemszabályok fenntartása érdekében az osztályteremben”.

Amikor a Fox News Digital megkereste a tanári óriásmellekkel kapcsolatos, a szabályzat esetleges megváltoztatását eredményező kommentárért, az oktatási igazgató megerősítette az emberi jogok fontosságát a “hátrányos helyzetű és alulreprezentált” csoportok számára.

A”tanárnőt” a tankerület nem volt hajlandó azonosítani. A megdöbbentő fotók és videók szeptemberben terjedtel el, miután videók készültek az óriási műmellekről és mellbimbókról, A kanadai transz az Oakville-i Trafalgar High Schoolban dolgozik.

Egyesek azzal is érveltek, hogy a kanadai törvények értelmében a kerületnek meg kellene engednie a transznemű tanároknak, hogy úgy öltözzenek, ahogyan akarnak, míg mások szerint az öltözék szexuális jellegű, és ezért rendkívül alkalmatlan arra, hogy kiskorú gyerekek közelében viseljék.

“A Halton Kerületi Iskolaszék emberi jogok iránti elkötelezettsége továbbra is alapvető értékeinkben és minden egyes olyan diák és alkalmazott iránti elkötelezettségünkben gyökerezik, aki egy és alulreprezentált csoport tagjaként azonosítja magát, és megközelítésünket az emberi jogi és méltányossági tanácsadókkal rendelkező vezető munkajogi cégek véleménye alapján alakítjuk ki. Ezt az elkötelezettséget és megközelítést továbbra is alkalmazni fogjuk, ahogy a HDSB igyekszik teljesíteni ezt az indítványt”

– jelentette ki az igazgató.

Az iskola kuratóriuma azt kérte, hogy a új öltözködési politikát 2023. március 1-jéig mutassák be egy jelentésben.

Az igazgató nyilatkozatának fényében sejthető, hogy megengedőek lesznek a tanárral és szemet fognak hunyni a meghökkentő öltözködési szokások felett.

Jönnek a transznemű gyermekjátékok

LMBTQP képzést indítanak tanároknak a leszbikusok

(Origo nyomán Szent Korona Rádió)