Lelőtte a civil a néger rablót, jön az újabb BLM hullám?

Símaszkos néger rontott be az egyik texasi gyorsétterembe, és a vendégek pénzét követelte fegyvert tartva a fejükhöz. Egy vendég nem várt tétlenül, saját pisztolyával lőtte le a rablót. Az ügyet esküdtszék elé vitte az ügyészség.

Kövesd Telegram csatornánkat
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A texasi Houstonban az egyik gyorsétterembe tért be rabolni Eric Eugene Washington. A szemtanúk elmondták a rendőrségnek, hogy a símaszkos férfi pisztolyt fogott a vendégekre, a pénzüket követelve. Miközben a gyanúsított pénzt gyűjtött, az egyik vendég elővette a saját fegyverét, és többször rálőtt a gyanúsítottra, végül fejbe lőtte.

Ő megőrizte a lélekjelenlétét

A férfi ezután visszaszerezte a rablótól az összes ellopott pénzt, és visszaadta a többi vendégnek, mielőtt távozott.

A helyszínen a rablót halottnak nyilvánították.

Ő sem sanyargat már több embert

A lövöldözés másnapján a rendőrség közzétette a lövöldözőről készült biztonsági felvételeket, és a lakosság segítségét kérte a fegyverét használó férfi azonosításához, ami azóta megtörtént.

A Harris megyei kerületi ügyészséggel folytatott konzultációt követően a houstoni rendőrség úgy döntött, hogy a lövöldözést esküdtszék elé viszik. Most az esküdtszék fog dönteni, hogy jogilag felelősségre vonható-e tettéért, de abból ítélve, hogy szabadlábon maradt, valószínűleg nem lesz az.

Minden vádpont alól felmentették az agresszív BLM aktivistákat önvédelemből agyonlövő amerikai hazafit

(Gerilla nyomán Szent Korona Rádió)