Nem vicc: Kaffka Tibor már valóban nő és nem akarta a Parlamentet megrakétázni, segítsünk neki ügyvéddel :)))

K. Mercédesz, született nevén Kaffka Tibor meg akarta rakétázni a Parlamentet. A rossz buzit elvitte a rendőrség. Sodi nevű élettársa kérte tőlünk, hogy segítsünk a kedvesének, mert már valóban nő és különben sem drogozna. Kéri, hogy aki tud, küldjön ügyvédre neki pénzt… A Szent Korona Rádió “nem zsidó”, tehát kötelességünk lehozni a segélykérést.

Kövesd Telegram csatornánkat
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A kuruc összeállításában az alaphír, utána Sodi levele: A Parlamentet fenyegette rakétatámadással a legnagyobb videómegosztó portálon 2023. január 7-én megjelent felvételen egy magyar nő. A videóra másnap figyelt fel egy férfi, és értesítette a rendőrséget. Feljelentését a XVIII. Kerületi Rendőrkapitányságon tette meg, ahol közveszéllyel fenyegetés bűntett miatt rendeltek el nyomozást. A nyomozók azonosították a felvétel feltöltőjét, akit nem találtak bejelentett lakcímén és vélt tartózkodási helyein, telefonon viszont elérték. A nő azt mondta, hogy külföldön van, a fővárosi rendőrök azonban aznap este a Nyugati pályaudvaron fogták el. A 41 éves K. Mercédeszt a XVIII. Kerületi Rendőrkapitányságon január 8-án közveszéllyel fenyegetés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették. A gyanúsított tagadta a bűncselekmény elkövetését, azt mondta, ő csak szórakoztató jelleggel készíti a videóit. Mivel elfogásakor néhány gramm kábítószergyanús anyagot találtak nála, emiatt is eljárás indult – közölte honlapján a rendőrség.
A hülye buzi (a rendőrség szerint “nő”) szófosása, amit komolyan vettek a kékek:
Elfogása élőzés közben:

Korábbi elmebetegségeit itt és itt láthatjátok (pl. bedrogozva való verekedés, amikor olyanok hangoznak el, hogyha “LMBTQ-ellenes vagy? Megrugdoslak a g*cibe!”)

Az alábbi zavarba ejtő levelet kaptuk ezzel összefüggésben:

“Ti még nem vagytok zsidók úgy látom!

Kérlek hozzátok le az alábbit:
Tegnap egy nőt letartóztattak azzal a váddal, hogy rakétát lőne a paralamentre és drog volt nála.
Mára ebből elferdített sajtóhír és bulvár média esemény lett.
Kaffka Mercédeszről azt kell tudni, hogy a híresztelésekkel ellentétben igen is nő, mert a nemi helyreálító műtét megtörtént. Igen igaz, hogy élettársam szerepelt az X-Faktorban ahonnal tehetsége miatt az internetes trollok hamis videókkal eltávolítatták.
Teljesen biztos vagy benne, hogy nem volt drog az élettársamnál és ha ilyet találtak nála azt csak is az intézkedő hatóságok tehették oda.
A rakéta fenyegetőszős videója pedig semmi más, hanem egy összevágott hamis anyag amit a feltölrt youtube fiókjába raktak fel.
Kérlek a 2006-os évekre való tekintettel segítsetek összeszedni a pénzt egy jó ügyvédre.
Támogatásotokat a minden esti kilencórakor kezdődő élő viideóimban tudjátok megtenni: https://www.youtube.com/@vagatlan/featured
Kiss Endre Farkas SoDI
2012.01.10″
Tehát, aki tud, az segítsen Tibornak, azaz Mercédesznek 😀
(Kuruc.info nyomán Szent Korona Rádió)

LMBTQP-szeretet – Szexpartnerüket verték, fenyegették és erőszakolták a deviánsok

“LMBTQ-ellenes vagy? Megrugdoslak a g*cibe!” – Párját verve fenyegette a normalitás képviselőit a transznemű