LMBTQP-szeretet – Szexpartnerüket verték, fenyegették és erőszakolták a deviánsok

A kép illusztráció

A transznemű Kaffka Tibor Mercédesz fontos párkapcsolati titkokat osztott meg velünk az LMBTQP személyek világából, most két homoszexuális férfi ismételten bemutatta, hogy milyen is az a szeretet, amit ők nyújthatnak egymásnak.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Egy homoszexuális férfi és egy kamaszfiú 2019 nyara óta deviáns kapcsolatban éltek Magyarországon. Két hónappal később azonban a homoszexuális kapcsolatok legfőbb jellemzője került elő náluk is: mivel nem valódi szerelem fűti őket, hanem csak romlott testi vágyaik kielégítése, egymásra untak, és új szórakozás után néztek. Így szeptemberben találkoztak egy 3. férfival egy szórakozóhelyen, ahol jól berúgtak, majd a pár otthonában fajtalankodtak egyet.

Az aktus azonban nem volt a pár számára elég, ezért a harmadik férfit hosszasan bántalmazni, majd zsarolni kezdték. Életveszélyesen megfenyegették, majd mivel a pár órával azelőtti nagy szeretet elmúlt, meg is erőszakolták.

A történteket levideózták, majd a férfit elkezdték zsarolni. Meglopták, továbbá bankszámlájának leürítésére utasították, sikertelenül. A párkapcsolat harmadik felének pár órával később sikerült elmenekülnie, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

Az ügyészség a férfi és a fiú ellen nyereségvágyból és aljas indokból elkövetett emberölési kísérlet és más bűncselekmények miatt emelt vádat. Az ügy tárgyalása kedden, orvosszakértő meghallgatásával folytatódik a Budapest Környéki Törvényszéken.

Ez a valódi LMBTQP szeretet.

(Origo nyomán Szent Korona Rádió) 

Nyíltan beismerték: az LMBTQP-lobbi célja a gyermekek agymosása

A hónap gyűlölködője, a feminista és LMBTQP-lobbista Mérő Vera