Ahol ezreket mészátolt le az ISIS – A Speicher tábori mészárlás

A történelem második legnagyobb mészárlásáról kevesen emlékeznek meg, talán csak azért, mert az áldozatok muszlimok voltak. Azonban nem veszi figyelembe a nyugati véleménydiktatúrát birka módon követő tömeg, hogy a siíták nélkül talán esély sem lett volna felvenni a harcot az Iszlám Állammal szemben.

Kövesd Telegram csatornánkat
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A Speicher tábori mészárlásra 2014. június 12-én került sor, amikor az Iszlám Állam terroristái az iraki Tikrit város ellen indítottak offenzívát. Kevesen tudják, de ez a történelem második leghalálosabb terrorcselekménye, melyet csak szeptember 11. “előz” meg. Az ISIS hóhérai mintegy 1700 embert mészároltak le, többségében síita muszlimot. A tragédia idején több ezer kadét tartózkodott a táborban, akik közül a terroristák kiválogatták a síitákat és a nem muszlimokat, majd a folyóba és tömegsírokba lőtték az áldozatokat, vagy teherautóra tették és elszállították őket a kivégzés helyszínére, ahol a lefejezések történtek.
Minden évben megemlékezünk a világot ért szörnyű tragédiákról, emberiség elleni bűncselekményekről, ám a Speicher tábori mészárlás soha nincs ezek között, méltatlanul elfeledve a síita mártírok emlékét. Pedig a világ hálával tartozik nekik, ugyanis a legtöbb országban, ahol az ISIS takfirista fertője megjelent, a síiták a legelső sorokban harcoltak a terrorizmus ellen az elejétől kezdve. Nem tudhatjuk, hogy mekkora részben köszönhetjük Nekik azt, hogy az Iszlám Állam végül nem jutott el Európába és a halálszektájuk által alapított sátáni “kalifátus” csúfos véget ért. Ezért illő lenne, ha a világ méltó helyen kezelné a síita muszlimok odaadó áldozatát és a mártírjainak emlékét.

“És ne mondjátok azokról, akik megölettek Allah Útján, hogy halottak! Nem, ellenkezőleg, élők ők!”
Kegyes Korán 2:154

Izraeli telepesek rongálták meg a keresztény sírokat a jeruzsálemi temetőben

Egy harcos gondolatai: A szélsőjobboldaliakat lelövik, ugye?!

(A Fadak virágai – Szent Korona Rádió)