Kalifornia deviáns menekültközponttá válik?

Vannak olyan amerikai államok, amik hellyel-közzel útját állják az LMBTQP-lobbinak, Kalifornia azonban épp az ellenkezőjét teszi. Az államot 2023-ban valószínűleg el fogják lepni a deviáns “családok” – legalábbis ezt vetíti előre a pedofil-gyanús szenátor által kidolgozott, január 1-től hatályba lépett törvény.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Január elsejétől Kalifornia államban életbe lépett az úgynevezett SB 107-es törvény, amelyet Gavin Newsom demokrata kormányzó néhány hónapja írt alá. A jogszabály “megvédi” a “transznemű” gyerekeket és családjaikat, ha Kaliforniába költöznek Alabamából, Texasból, Idahóból vagy bármely más államból, amely büntetőjogi szankciókkal sújtja a szülőket azért, mert nem nyújtanak segítséget gyermeküknek, hanem engedik nekik, hogy nemüket megváltoztató ellátásban részesüljenek. “Védelem” alatt azt kell érteni, hogy így nem tudják elvenni tőlük a gyerekeiket, vagy büntetőjogi felelősségre vonni őket azért, mert támogatják az ilyen orvosi beavatkozásokat. A törvényben egyébként semmi sem írja elő, hogy az orvosi beavatkozásokat szülői beleegyezéssel kellene elvégezni, továbbá nem határoz meg minimális életkort sem, amely alatt megtiltják a műtétet vagy a gyógyszeres kezelést.

A törvényjavaslatot az a Scott Wiener szenátor dolgozta ki, aki 2020-ban egy olyan törvényért is lobbizott, amely

csökkentette a büntetéseket azokra a felnőttekre, akik orális vagy anális szexet folytattak olyan gyermekkel, akinél 10 évnél nem öregebb volt az elkövető,

és amely eltörölte azt is, hogy automatikusan szexuális bűnözőként regisztrálják őket. Erről azóta a bíróságok dönthetnek egyedi hatáskörben.

“A szivárványhullám valós, és közeledik. Köszönjük, Newsom kormányzó úr, hogy kiállt a közösségünk mellett” – jelentette ki Scott Wiener a mostani törvény életbe lépése kapcsán.

Persze most is figyelmen kívül hagyták azokat a szakértői véleményeket, amelyek szerint visszafordíthatatlan károkat okoznak a különböző nemváltó és megerősítő beavatkozások, a gyerekekre pedig különösen veszélyes, hiszen saját maguk nem képesek még dönteni a saját jövőjükről. A közelmúltban nyilvánosságra került videóban például a bostoni gyermekkórház gender klinikájának igazgatója elmagyarázza, hogy a pubertásblokkoló gyógyszerek meddőséget okozhatnak (igaz, a kórház honlapja ennek az ellenkezőjét állítja). Dr. Jeremi Carswell egy konkrét esetet is felidézett, amikor egy 12-13 éves gyereknél jelentkezett a terméketlenség, és egyértelműen a pubertásblokkolók miatt. De más következménye is lehet annak, ha egy kamasz ilyen szereket szed. Dr. Marci Bowers, a “transzneműek” egészségével foglalkozó világszövetség elnöke nemrég azt nyilatkozta, hogy azok a gyerekek, akik pubertásblokkolókat szedtek a pubertás második stádiumában, soha nem tapasztalták meg az orgazmust.

Hozzá kell tenni, hogy maga az Amerikai Egyesült Államok elnöke, Joe Biden is támogatja a gyerekek “transzneműségét”. Az elnök egy közleményben azt írta korábban, hogy “a transznemű gyermekek beteljesülést jelentenek a szüleiknek, örömet a barátaiknak, és Isten képmására teremtetnek. Egy transznemű gyermek identitásának megerősítése az egyik legjobb dolog, amit egy szülő, tanár vagy orvos tehet, a gyermekeiket szerető és megerősítő szülőket meg kell tapsolni és támogatni kell.” Biden szerint mindenhol meg kellene könnyíteni a “transznemű” gyerekeknek, hogy hozzájussanak a “nemi hovatartozásukat megerősítő” ellátásokhoz.

Kezelni kell a gyermekeknél jelentkező nemi diszfóriákat – szeretettel és megértéssel -, de nem úgy, hogy átadjuk az orvosok kezébe őket, akiknek beavatkozásai akár egész életükre megnyomoríthatják, megcsonkíthatják és testi-lelki beteggé változtathatják őket… Reméljük, hogy hazánk nem jut el idáig, és útját tudjuk állni a deviáns fertőnek.

Az aberráltságot és a BDSM-et reklámozó könyveknek tartanak fel egy “könyvtárat” egy kaliforniai iskolában

Egyre durvább lépéseket tesz az LMBTQP-lobbi a gyermekek megrontásáért az Egyesült Államokban

Megerőszakolta és teherbe ejtette cellatársát egy magát transzneműnek valló férfi a kaliforniai női börtönben

(V4NA nyomán Szent Korona Rádió)