Tomboló transzaktivisták rontottak be egy kávézóba

Európában is megnőtt azoknak a gyerekeknek a száma, akik egyik napról a másikra azt állítják, hogy „rossz testbe” születtek meg. Ezúttal csütörtökön feldühödött, vandál transzaktivisták rontottak be egy brüsszeli kávézóba, ahol belga gyermekvédelmi szakemberek és pszichológusok, a transzneműséget és a nemváltoztató kezeléseket a kiskorúak körében népszerűsítő üzenetek veszélyeiről tartottak előadást.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Caroline Eliacheff és Céline Masson gyermekpszichológusok a transz-mozgalomnak a gyermekeket érő túlkapásaira akarják felhívni a belgák figyelmét, és arra, hogy az LMBTQP-kultúra terjedése, és a közösségi hálózatokban növekvő befolyása miatt

Az USA után Európában, s így Belgiumban is megnőtt azoknak a gyerekeknek a száma, akik egyik napról a másikra azt állítják, hogy „rossz testbe” születtek meg.

Eliacheff és Masson szerint a nemet megváltoztató hormonális és sebészeti kezelések nem csak azt eredményezhetik, hogy egy egészséges gyermek felnőtt korára élethosszig tartó beteggé válhat, hanem a látszólagos nemváltási igényre túl gyorsan adott igenlő válasz az érintett fiatal egészséges pszichés fejlődését is megakadályozhatja.

A gyermekvédelem nevében a két belga szakember ezért vitatja a kis- és fiatalkorúakra vonatkozó – és a nemzetközi transzmozgalmak által követelt – önrendelkezési jogot,

amely véleményük szerint a serdülőkre jellemző útkeresést használja ki. Az érintettek pedig később gyakran megbánják a visszafordíthatatlan módon elvégzett beavatkozásokat.

Az előadás helyszínére berontó brüsszeli transzaktivisták

virágfölddel töltött cserepeket hajigáltak és törtek szét a kávézó egész területén, a földdel beborított helyiség ablakára pedig erőszakkal ragasztották ki – az utcáról is látható módon – saját transzparensüket: transzfób és rasszista kávézó.

A vandálok elvonulása után a gyermekvédelmi szakemberek folytatták az előadásukat, a kávézó tulajdonosai pedig feljelentést tettek az elkövetők ellen.

Nem került 18-as karika az új LMBTQP-propaganda mesére a mozikban

Ahol még erőt mutatnak föl, oda nem merik erőszakosan bevinni az LMBTQP-lobbit

(Origo nyomán Szent Korona Rádió)