Ahol még erőt mutatnak föl, oda nem merik erőszakosan bevinni az LMBTQP-lobbit

Normalitáspárti tüntetők Indonéziában

Az USA LMBTQP különmegbízottja Indonéziába vitt volna egy kis “demokratikus” szemléletet, de a muszlimok közbeszóltak, ezért mégsem ment. Közben a homoszexualitást is büntethetővé tették az államban. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra… 

Stern, az USA LMBTQP-jogokkal foglalkozó különmegbízottja Indonéziába, Vietnámba és a Fülöp-szigetekre utazott volna körútra. Indonézia vallási tanácsa azonban tiltakozását fejezte ki, melynek következtében a propagandista látogatást visszavonták:

“Vallásos és civilizált nemzetként úgy tartjuk, hogy tisztelnünk kell a vendégeket. De nem is fogadhatunk olyan vendégeket, akik utazásának az a célja, hogy kárt tegyenek nemzetünk vallásának és kultúrájának nemes értékeiben, és összezavarják azokat”

– mondta a tanács alelnöke, Anwar Abbas a közleményben.

Az USA jakartai nagykövete akkor még reményteljesen beszélt a további indonéz-amerikai együttműködésről a devianciák kérdésében: “Indonézia és az Egyesült Államok tanulhatnak egymástól arról, hogyan lehet fellépni a gyűlölet ellen, és hogyan lehet virágzóbb, befogadóbb társadalmakat biztosítani mindenki számára.”

A nagykövet kijelentése komikussá vált az azt követő napok eseményeinek fényében, ugyanis Indonézia de facto betiltotta a homoszexualitást. Az országban új törvénykönyvet fogadtak el, mely ezentúl börtönnel bünteti a házasság előtti nemi életet, együttélést és a házasságtörést is. Mint minden normálisabb államban, Indonéziában sem ismerik el a homoszexuális házasságot, illegális azt kötni, így, bár a rendelkezés a deviánsokra nem tér ki, életmódjuk lényegében betiltásra kerül a távol-keleti országban.

Kitiltják Oroszországból az LMBTQP-propagandát – Putyin aláírta az erről szóló törvénycsomagot

Már a normalitásra ösztönzést is börtönnél fogják büntetni Belgiumban az LMBTQP-lobbi hatására

(Humen Online és BBC nyomán Szent Korona Rádió)