Hisztiznek az ukrán “transzok”, hogy a háború miatt nem végzik el rajtuk a “nemátalakítást”

Hogy miért nem szimpatizálunk túlzottan Ukrajnával? Például azért sem, mivel ezen ország is egy a progresszivizmus fellegvárai közül. A háborúnak nyilvánvalóan számos káros hatása volt az országra nézve, azonban a transzok legnagyobb problémája, hogy nem élhetik ki degeneráltságukat, és ennek hangot is adtak.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A CNN riportot készített az ukrán “transzneműekkel” a háború árnyékában. Mint az amerikai televíziós csatorna írja: a “transzneműek” “nemátalakító” kezeléseit, hormonterápiáit a háború miatt nem lehet folytatni Kijevben, a “transzklinikák” működtetése ugyanis a légicsapások miatt túl veszélyessé vált.

“Nálam volt a tesztoszteron, de nem tudtam magamba szúrni, nem volt tűm, háború idején pedig a gyógyszertárakban mindenből hiány van”

– panaszkodott a 23 éves Eric.

A 23 éves “Eric”

A cikkben persze megemlítették Csehországot, Litvániát, Magyarországot és Romániát, ahol szerintük sokkal “gyengébbek a transzneműek jogai”, mint Ukrajnában, mely azt takarja például, hogy megkövetelik a kasztrációt azoktól, akik meg akarják változtatni nemüket. Mindezt annak ellenére, hogy az Emberi Jogok Európai Bírósága 2017-ben úgy döntött, az ilyen törvények ellentmondanak az Emberi Jogok Európai Nyilatkozata 8. cikkelyének.

A CNN is igen sok problémát vizsgálhatott volna, mely a háború folytán kialakult, azonban most is a deviánsok kerültek címlapra, mivel az ő “jogaik” a legfontosabbak a Nyugatnak.

Természetesen megadja: 44 milliós Ukrajnában 26 ezres petícióban követelték Zelenszkijtől a buzijogokat

“Európa védőbástyájának” titkosszolgálata templomokat, kolostorokat, legújabban apácákat vegzál (Frissítve)

(Kuruc.info nyomán Szent Korona Rádió)