Hadifoglyok kivégzésével dicsekednek az EU-érett ukránok

Orbán ki, Zelenszkij be” – mondta Guy Verhofstadt EP kipviselő. Nem sokkal utána az ukránok pedig büszkén beszámotak róla, hogy hadifoglyokat végeztek ki. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Guy Verhofstadt szerint az Európai Unió jobban járna Ukrajnával, mint Magyarországgal, ugyanis szerint Orbán Viktor előszeretettel zsarolja az EU-t. Ahhoz képest eddig Magyarország is minden szankciós csomagot megszavazott Oroszországgal szemben.

Az ukránok meg is mutatták, hogy mennyire EU érettek, ugyanis Makijivka falu visszafoglalása után kivégezték a magukat megadó orosz katonákat. Dmitro Lubinec, ukrán emberi jogi biztos vasárnap a Telegramon közölte is, hogy szerinte teljesen jogosan ölték meg a hadifoglyokat, ők ezzel semmilyen háborús bűnt nem követtek el, ellenben az oroszok.

Az ukránok a hadifoglyok kivégzésének pillanatait videóra is vették, melynek valódiságát még mind a New York Times, mind a 444.hu megerősítette. A felvételen jól látható, amint a katonák fegyvertelenül a földön fekszenek, majd az egyik épületből előjövő rálő az ukránokra, ezután nem csak őt, de a többieket is lelőtték:

(444, Echo24 és Mandiner nyomán Szent Korona Rádió) 

Nyugati alkatrészekből álló drónokkal támadják az ukránokat

Zelenszkij hazugságai világháborúval fenyegettek! Állítja egy francia politikus