Kaczyński, lengyel politikus nem akar 12 éves leszbikusokat látni

Aleksander Kaczyński lengyel politikus nem szeretne olyan országban élni, ahol 12 éves lányok leszbikusnak, a szakállas férfiak, pedig nőnek vallják magukat.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

“Hölgyeim és uraim, nem szeretnénk egy olyan országot – pedig sajnos már Lengyelországban is terjed az ilyen –, ahol 12 éves lányok leszbikusnak vallják magukat” – mondta Wadowice városában Jaroslaw Kaczynski a lengyel kormánypárt, a Jog és Igazságosság pártjának vezetője, olvasható a NotesfromPoland tudósításában.

A lengyel pártvezér nem finomkodott: őrültségnek titulálta az LMBTP-mozgalmat és a gender-jelenséget is, amelyektől országa egyetemeit is félti. Szerinte ugyanis ha

“egy két méter magas, 120 kilós, szakállas” hallgatót az oktató nem az általa választott női néven nevezi, elnyomással kell szembenéznie.

Kaczynski reagált hét eleji, botrányt okozó szavaira is, miszerint azért születnek kevesen, mert túl sokat isznak a fiatal nők Lengyelországban.

“Senkit nem akartam megbántani” – szögezte le a pártvezér.

“Csak az igazat akartam elmondani egy bizonyos jelenségről. A nők és férfiak közötti teljes egyenlőség híve vagyok az élet minden területén. De ez nem jelenti azt, hogy a nőknek férfiként a férfiaknak meg nőként kéne viselkedniük”

 – tette hozzá.

Kemény kézzel léphet fel Lengyelország a vallásgyalázókkal szemben

Kitiltották az LMBTQP tananyagokat az iskolákból Lengyelországban

(Elemi.hu nyomán Szent Korona Rádió)