Botrányos halloween Ausztriában: a migránsok tomboltak, a járókelők menekültek

Halloween éjszakája Ausztria több városában erőszakba torkollott. Verekedések, pirotechnika és sérülések: Ausztria-szerte két napig, főleg fiatal migránsok kötötték le a rendőrség erőit. A politikusok felháborodtak a zavargások miatt, a belügyminiszter biztonsági csúcsértekezletet hívott össze, és kemény fellépést jelentett be a menedékjoggal rendelkezők ellen.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Halloween éjszakáján fiatal migránsokból álló csoportok támadtak járókelőkre és a kiérkező rendőrökre Ausztria szerte. Linzben, Bécsben és Salzburgban akarták “újrajátszani” a Párizs külvárosában zajló bandalázadásokat.

A Linz déli részén élő “La Casa Bariks 4030” banda egy évvel ezelőtt rakétákkal lőtte a rendőröket. Egy járőrautót lelocsoltak benzinnel és felgyújtottak. A bevándorlást támogató hatalom nem tudta és nem is akarta megállítani a szíriaiakat és az afgánokat, a fiatal “háborús menekültek” idén is utcai zavargást csináltak, az “Athena” című filmet véve mintául, ahol külföldiek bűnbandái támadják meg a francia rendőri egységeket Párizs hírhedt külvárosában. Most 200 fiatal órákon át garázdálkodott, petárdákkal és üvegpalackokkal dobálták a járókelőket és a rendőröket. Tervezett akció volt, hiszen 19 órával korábban bejelentették a TikTokon.

A polgármester panaszkodik, mondván a legtöbb esetben ki sem utasítják ezeket a menedékkérőket, vagy ha igen, akkor az évekig tart. Mint mondja, nem akar meghajolni a bűnözök előtt, de a szilveszteri utcai bulit a város lemondja…

Az osztrák belügyminiszter azonnal reagált, ígéretet tett, hogy gyorsított eljárásban lesznek kiutasítva a randalírozó migránsok. Azonban ez valószínűleg csak szilveszter után történik meg, így várhatóan a városok sorra lemondják majd az utcai partikat, félve, hogy “Allaha Akhbar” kiáltások közepette a helyi lakosokat támadják majd ezek a bandák.

Magyarországról nagyon sokan mennek Ausztriába szilveszterezni, illetve síelni, ami tíz éve még egy kellemes kikapcsolódás volt, a baloldalnak hála mára viszont veszélyesebb hely lett a szomszédos állam, mint a gázai övezet… Egyre inkább szükség van egy olyan európai vezetésre, akik a több millió franciaországi, németországi, olaszországi stb stb migráns bűnözői bandatagot visszazavarja oda ahonnan jöttek.

Linzben 129 fiatalt tartóztattak le, ebből 46 osztrák állampolgár volt, de mind a 46 migráns hátterű. Akárcsak a 12 uniós állampolgár. Az afgánok és szírek mellett voltak szerbek, koszovóiak, észak-macedónok, thaiak és bosnyákok.

Egy migráns kínozta, erőszakolta és ölte meg a 12 éves kislányt, hallgat a világ

Az európaiak szegényednek, a migránsoknak mégis alanyi jogon jár a luxus élet

(Elemi.hu nyomán Szent Korona Rádió)