Nagy-Britannia legújabb kormánya is hitet tett Izrael és a cionista célok mellett

Nemrégiben Novák Katalin tett hitet a zsidók és Izrael támogatása mellett, most az új brit miniszterelnök Liz Truss is beállt a sorba. Valamint a legújabb miniszterelnökük is kiállt a cionisták érdekei mellett Truss tiszavirág életű pályafutása után. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Frissítés (2022. 10. 25.)

Rishi Sunak, Nagy-Britannia újonnan megválasztott indiai származású miniszterelnökének szinte legelső dolga az volt, hogy elismerje Jeruzsálemet Izrael fővárosának…

Korábban írtuk: 

Truss miniszterelnök kiemelte a Konzervatív Izrael Barátai (CIF) fogadásán, hogy

“hatalmas cionista és Izrael nagy támogatója”,

és ismét megígérte, hogy erősíteni fogja a zsidó terrorállam és Nagy-Britannia közötti kapcsolatokat.

A Tory Párt vasárnap esti birminghami konferenciáján felszólalva további aggodalmának adott hangot Irán nukleáris ambíciói miatt.

A miniszterelnök kijelentette Izrael biztonságának jegyében: “Higgye el nekem, az Egyesült Királyság soha nem fogja megengedni – szövetségeseinkkel együtt – Iránnak, hogy atomfegyvert szerezzen”.

Truss további mondatait nem tudjuk, hogyan tudta elmondani röhögés nélkül:

“Ebben a világban – ahol olyan tekintélyelvű rezsimek fenyegetésével kell szembenéznünk, akik nem hisznek a szabadságban és a demokráciában – két szabad demokráciának, az Egyesült Királyságnak és Izraelnek egymás mellett kell állnia..”

Liz Truss soviniszta állam méltatására a külügyminiszter Cleverly is ráerősített. Ő elkötelezte magát aziránt, hogy ellátogat Izraelbe: “Tudod, amit én tudok… Izrael a világ azon részén a demokrácia, a liberalizmus, a nyitottság és a tolerancia jelzőfénye, ahol nem ez volt a szokás.”

A horribile dictu konzervatívnak nevezett pártelnök is kifejezte teljes támogatását: “Követem a miniszterelnököt abban, hogy határozottan kinyilvánítja a párt elkötelezettségét Izrael támogatása mellett. A Párt elnökeként megingathatatlan az elkötelezettségem amellett, hogy továbbra is erős kapcsolatokat kell kiépítünk Izraellel, és támogatnunk kell azon a harcában, mely által biztonságban marad, továbbá abban hogy a jeruzsálemi főváros legyen az új nagykövetségünk otthona.”

A digitálisért, kultúráért, médiáért és sportért felelős államtitkár szerint pedig nagyon sok minden van, amit Izraeltől el lehet tanulni.

Assad: A Nyugat áll a világ összes háborúja mögött

Úgy táncolnak, ahogy a zsidók fütyülnek – Holokauszt tanórát vezetnek be Romániában

(Jewish News nyomán Szent Korona Rádió)