Úgy táncolnak, ahogy a zsidók fütyülnek – Holokauszt tanórát vezetnek be Romániában

Az új tantárgyat a 2023/24-es tanévtől vezetik be a romániai iskolákban, ez “A zsidók története. A holokauszt” néven fog futni. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

A tantárgy bevezetéséről szóló törvénytervezetet már a szenátus is elfogadta, csupán az államfő aláírására várnak. A tantervet, tankönyveket és módszertant az oktatási minisztérium fogja kidolgozni az Elie Wiesel Nemzeti Holokausztkutató Intézettel és a holokausztmúzeum tiszteletbeli tanácsának tagjaival közösen.

A törvénytervezet kidolgozásában többek között a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) is kezdeményezőként lépett fel.

Nem elég a diákoknak a járvány, a modern világ kihívásai okozta letargia, újra elő kell venni a 70 éve jól működő holokauszt kártyát. Bűntudatkeltés. a zsidók mosdatása, ez megy a cionizmus által mozgatott vezetőknek. Az RMDSZ felszólalója a parlamentben többek között arról beszélt, miszerint azért kellett létrehozni a tárgyat, hogy nemet mondjanak az “ordas eszmékre”.

A tanóra bevezetése azonban egy még hatalmasabb veszélyt is rejteget magában, ugyanis a 2000-es évek elejéig a román kormányok folyamatosan azt hirdették, hogy a térségben Magyarország felelős a holokausztért, így számíthatunk arra, hogy a kiadott tankönyvekben a magyarellenesség hatványozottan fog megjelenni valótlanul, eltúlozottan beállítva Magyarország szerepét, ezzel fokozva az országban a magyargyűlöletet.

Általánosságban kijelenthetjük szinte az egész európai oktatási rendszerről, de kiváltképp a magyarról is, hogy míg a holokauszt, a zsidóság helyzete kiemelt szerepet kap folyamatosan, túltematizáltan kezelik, addig például a szovjet katonák rémtetteiről, a gulagtáborokról, Mao kínai népirtásáról, Churchill írországi kegyetlenkedéseiről és az angol-búr háború britek által üzemeltetett koncentrációs táborairól egy szó sem esik, vagy csak érintőlegesen említik meg őket. A napjainkban zajló, Izrael terrorállam által végzett szisztematikus palesztinok ellen elkövetett bűnökről pedig szinte beszélni sem szabad. займ на карту по паспорту без звонков и проверок без отказа

(Hirmondo.ro nyomán Szent Korona Rádió)

Toroczkai helyreteszi a “jobboldaliak” zsidóimádatát és a palesztinkérdést

Magyarellenességbe csapott át a koronavírus korlátozások elleni tüntetés Romániában

Zsidó-keresztény kultúra? Ismeretlen művész hitelesen ábrázolta Budapest utcáin ezt az ellentmondást