A ruszofóbia miatt szúrja a szemét a Szabadság téri szovjet emlékmű a Momentumnak

Három Momentumos terített magyar zászlót a Szabadság téri szovjet emlékműre. Nem túl meglepő, hogy más, valódi nemzeti szervezetekkel ellentétben, akik évek óta ellenzik az emlékművet (lásd: HVIM), csak az aktuális oroszgyűlöletük által vezérelve próbálnak tenni az eddig általuk felszabadítóként emlegetett szovjetenek emléket állító gyalázat ellen.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Természetesen a Szabadság téren álló, a szabadságot nyomokban sem jelképező emlékmű ellenzése és a lebontásáért való kardoskodás támogatandó ügy, de sajnos nem lehet túl jó a szánk íze akkor, amikor csupán az aktuális, oroszok iránt érzett gyűlölet vezérli azokat a baloldali elemeket, akik a háború kitörése előtt mosolyogva hivatkoztak “nagy felszabadítóként” a kegyetlen vörös hadseregre.

„Hazug módon a szovjet megszálló csapatokat az ország felszabadítójaként mutatja be.” 

– figyelhetjük meg a Momentum kirakatban bemutatott pálfordulását az egyik országgyűlési képviselő bemutatásában.

Szintén egyet kell értenünk azzal, hogy a Fidesz 12 éves kormányzása alatt komoly passzivitást mutatott a szovjet emlékművel, viszont más ügyekben pedig egyenesen negatív irányban, balra határozta meg az irányvonalát, ami szintén nem elhanyagolható.

A Momentum, fennállása óta nem gondolta úgy, hogy bármi probléma lenne a Szabadság téren, viszont az oroszok ellen és az ukránok mellett meghatározott irányelveik kapcsán próbálják összefűzni a szálakat, azonban a képmutatás ordít ezen akciójukról (is).

 

– 

Van haszna is az oroszellenességnek: Elkezdték megsemmisíteni a lengyelek a szovjet emlékműveket

A Finnek leszámoltak az utolsó Lenin szoborral is

(Szent Korona Rádió)