Jogerősen megsemmisítette a Kúria az aberrált mesekönyv büntetését

A Pest Megyei Kormányhivatal 250 ezer forintos büntetést szabott ki a Lírára, mivel nem lett feltüntetve, hogy a Micsoda család! című kiadvány a normálistól eltérő családokat mutat be. A Líra Kiskereskedelmi Kft. bírósághoz fordult az ügyben, amely törölte a büntetést azzal az indokkal, hogy az jogszerűtlen volt.

Kövesd nyomon a Szent Korona Rádió híreit Telegramon is!
Háborús, exkluzív anyagok, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A Pest Megyei Kormányhivatal tavaly júliusban 250 ezer forintra bírságolta a Micsoda család! című mesekönyv egyik forgalmazóját, a Lírát, azzal az indokkal, hogy tájékoztatniuk kellett volna vásárlóikat a könyv gyerek megrontó tartalmáról. A cég a bírósághoz fordult, a Budapest Környéki Törvényszék pedig kimondta: a büntetés jogtalan volt. A kormányhivatal azonban nem nyugodott bele az ítéletbe, és felülvizsgálati kérelmet nyújtott be a döntés ellen, viszont a Kúria elutasította a keresetet, ezzel is segítve az LMBTQP-lobbi tovább terjedését.

A Szivárványcsaládokért Alapítvány a Facebookon közölte, hogy mennyire is örülnek a győzelemnek, valamint egy erősen érzelmekre apelláló, a normális és az aberrált szülők összehasonlításával folytatta érzékenyítő hadjáratát.

“A szivárványcsaládok teljesen normális, hétköznapi családok. Ugyanúgy szeretjük a gyerekeinket, ugyanúgy meg kell főzni a kakaót reggel, ugyanúgy átöleljük, ha beteg, és ugyanúgy elszorul a torkunk, ha először áll ki verset mondani az iskolai ünnepségen. Nagyon örülünk annak, hogy két bíróság is kimondta: Magyarországon nincs helye büntetésnek azért, ha egy mesekönyvben olyan kisgyerekes családok szerepelnek, amelyekből több ezer él hazánkban.”

De még jó, hogy van egy gyermekvédelmi törvényünk, amivel fel tudunk vágni…

Amikor “listázzák” őket, már nem olyan büszkék – Beindult a hiszti az LMBTQP támogató tanárok nyilvánosságra hozatala miatt (frissítve)

Így védi Magyarország a gyermekeket? Újabb LMBTQP győzelmek születtek a bíróságon

(Telex nyomán Szent Korona Rádió)