Szexuálisan zaklatta a rendőrnőt Anglia forgalmas utcáján egy néger (videóval)

Egyre növekvő tendenciát tapasztalhatunk azon esetek számával kapcsolatban, amikor a társadalomba beilleszkedni nem akaró elemek bármit megtehetnek büntetlenül, miközben a normalitás képviselőit meghurcolják. Szó nélkül tűrte a videón szereplő angol rendőrnő, hogy egy néger hozzádörgölőzzön az emberekkel teli utcán.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Miközben a brit rendőrség az adófizetők pénzén külön „Twitter-figyelő hadosztályt” üzemeltet, mely minden fronton felveszi a harcot a „gyűlöletbűncselekmények” ellen, s akár egy „transzfób” bejegyzésért is előállítják fehér polgáraikat, addig egészen más magatartási formát tanúsítanak az ország „tökéletesen integrálódott” néger lakosságával szemben, akikkel a jelek szerint jóval „türelmesebbek”, mint a több millió „nőgyűlölő” fehér „fasisztával” szemben.

Képzeljük el az irányított média felháborodását, ha egy fehér tenné ezt egy fekete kvótarendőrrel. Vagy a fehér rendőrnő reakcióját, ha egy angol próbálkozna így vele. Aligha érné be a toleráns vigyorgással, és a kulturális sokszínűség értékelésével.

Bedrogozta áldozatait, majd megerőszakolta őket a néger férfi

Folytatódik a buzilobbi: Németországban egy gender-ideológiát támogató törvényt készülnek elfogadni

(Magyar Jelen – Szent Korona Rádió)