Bedrogozta áldozatait, majd megerőszakolta őket a néger férfi

A néger férfi piával és kábítószerrel kínálta a lányokat, többször bántalmazta őket. Később ezen tetteit be is ismerte a kiskorúakat is bántalmazó férfi.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Asemota 2 kiskorú lányt is megerőszakolt, akiket Snapchaten vadászott le. A perverz megerőszakolta az egyik lányt egy “Felelsz vagy mersz” játék közben, majd később mindkét lányt megtámadta az autójában. További bűncselekményei közé tartozott, hogy mindkettőjüket egy barátjához vitte, ahol az egyikkel lefeküdt, míg a másikat felajánlotta barátjának.

A most 30 éves vadállat egymás szeme láttára hajtotta végre a szexuális aktusokat az áldozatokkal, és perverz videókat is készített róluk. Összesen hét rendbeli nemi erőszakban vallotta be bűnösségét, ennek következtében 10 év börtönt kapott. Emellett 20 évre a szexuális bántalmazás megelőzésére vonatkozó rendelet hatálya alá tartozik, és élete végéig be kell jelentkeznie a szexuális bűnelkövetők nyilvántartásába.

Az ítélethirdetéskor Rachel Smith bíró a következőket mondta:

“Mindkét áldozat nagyon sebezhető volt, és nagyon fogékony volt a kizsákmányolásra. A kapcsolatod mindegyik lánnyal ragadozó és opportunista volt.”

Az áldozatok nyilatkozatokban részletezték, milyen traumát okozott nekik. Az egyik azt mondta, hogy elsírja magát ha több férfival kell egy légtérben lennie, és nehezen bízik meg a férfiakban, míg a másik azt mondta, úgy érezte, nem tudta feljelenteni Asemotát, mert félt mit tenne.

Simon Blakebrough, a néger vádemelésekor részletezte, hogy az egyik áldozat, akit eltűntnek nyilvánítottak, hogyan vezette el a rendőröket az általa “hercegháznak” nevezett pedofiltanyára, ahol a másik áldozatot egy férfival az ágyban találták. A “herceget” letartóztatták, majd a törvényszéki bizonyítékok hiánya miatt szabadon engedték. Azonban ezeket a bizonyítékokat hamarosan felfedezték, ami Asemota letartóztatásához vezetett.

Rendőrségi interjújában meglepetését fejezte ki áldozatai életkora miatt, azzal védekezett, hogy 16 vagy 17 évesnek hitte őket.

Asemota ezután beismerte, hogy az egyik lányt vodkával itatta az autójában, és mindkét lánnyal kannabiszt szívatott a nagynénjénél.

Egy szexuálisan kizsákmányolt gyermekeket támogató szakápolónő azt mondta a Manchesteri Koronabíróságnak, hogy mindkét lány “jelentős traumát” élt át, és hogy a bűncselekmények rájuk gyakorolt hatása “élethosszig tartó lesz”.

Fehér nőt próbált megerőszakolni a néger egy bevásárlóközpontban

Angliában túl sokat bűnöznek a négerek, ezért legálissá tennék tetteiket

(Borsonline nyomán Szent Korona Rádió)