Homoszexuálisnak tettette magát az illegális bevándorló, majd kirabolta a francia deviánst

Egy francia aberrált jó ötletnek tartotta hogy egy magát szintén homoszexuálisnak beállító algériai illegális bevándorlóval egy sötét parkolóba menjen enyelegni. Azóta valószínűleg megbánta, hogy így döntött.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A 67 éves cannes-i deviáns egy fodrászszalonnál ismerkedett meg a 25 éves illegális bevándorlóval, Ibrahimmal. Az algériai férfi homoszexuálisnak vallotta magát, ami meg is tetszett a franciának. Következő találkozásukkor, melyre egy bárban kerítettek sort, Ibrahim felajánlotta szexuális szolgáltatásait, amit az áldozat örömmel elfogadott, így követte a bevándorlót egy parkolóba.

Az elhagyatott helyre érve jött rá a francia férfi, hogy mégsem lesz túl sok örömben része, hiszen megjelent Ibrahim két társa, majd miután megverték elvették a Rolex óráját, a táskáját és a nyakláncát. Ha ez nem lett volna elég lecke, még homofób sértésekkel is tovább alázták a naiv kéjencet.

A rablók rolleren hagyták el a helyszínt, de nem sokkal később a rendőrök már a nyomukra is bukkantak. Az ellopott értéktárgyakból már csak az óra volt náluk.

Így lesz a liberális migráns-simogatóból migránsellenes

Nemi erőszakkal, támadásokkal tartják rettegésben a drogos migránsok Franciaország lakóit

(Gerilla-Franciaország – Szent Korona Rádió)