Így lesz a liberális migráns-simogatóból migránsellenes

Egy Párizsban élő hegedűművésznő még támogató koncertet is adott a “szeretett” migránsoknak, de egyből megváltozott a véleménye, miután az egyik kirabolta és lepofozta. A nő valósággal elmenekült Franciaországból a történtek után.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Az eset egy Párizsban élő svájci hegedűművésznővel, Julie Berthollettel történt meg.

Mint oly sok más toleráns és felvilágosult liberális, ő is természetesnek vélte a szegény, eltévelyedett “menekültek” segítését. Még támogató koncertet is adott nekik, hogy a befolyt összeggel megsegítse őket.

Gondolhatjuk, mi lett a vége, és biztosak vagyunk benne, ha volt akár egy olyan ember a közelében, akiben még pislákolt a józan paraszti ész, az figyelmeztette a művésznőt, hogy ennek nem lesz jó vége. Nem is lett!

A város egyik “nyolckeres” részén sétált, de hangsúlyozta közleményében, hogy nem volt benne előítélet a térségre vonatkozóan, pedig kellett volna. Egy férfi lépett elé, és letépte mindkét nyakláncát és a karkötőjét. Ő a rabló után szaladt, de ezzel csak azt érte el, hogy az kést rántott, majd lekevert neki egyet puszta kézzel, melytől a nő elesett, és elsírta magát.

Végül az értéktárgyai nélkül szállt fel a metróra, ahol szintén végigsírta az utat.

Tetőzte a baját, hogy senki nem is foglalkozott bánatával, ami (mint kiemelte az interjúban) mélységesen felháborította.

A megtört művésznő annyira kiakadt az eseményeken, hogy visszaköltözik Svájcba.

Amellett, hogy örülnie kellene, hogy nagyobb baj nem történt (mint például azokkal a gyanútlan hölgyekkel, akik saját otthonukba fogadtak bevándorlót és végül koporsóban végezték), legalább ő egy olyan eset, aki reméljük, hogy tanult is a történtekből. Sajnos a legtöbb ilyen támadás nem elég a liberális agymosottaknak, hogy elismerjék tévedésüket, legtöbbjük ugyanúgy folytatja túlcsorduló szeretetútját a migránsok felé.

Bizony, ha már a Julie művésznő féléknek sikerült Franciaországot ilyenné tenni, de végül be is ismerni tévedésüket, akkor ő például legalább a helyrehozatalban vállalhatna ugyanekkora szerepet a haza menekülés helyett. De persze nem ez jellemzi a hozzá hasonlókat…

Erőszak és bandaháborúk Svédországban: folyamatosan romlik a migránshelyzet

Ellepték Szabadkát a migránsok – Most a helyiek szólaltak meg a tarthatatlan helyzetről

(Gerilla – Franciaország Facebook oldal nyomán Szent Korona Rádió)