Nemváltásukat megbánó fiatalok számoltak be súlyos megbánásukról egy közösségi oldalon

Az LMBTQP-lobbi komoly befolyást gyakorol a még fejlődésben lévő fiatalokra, valamint kisgyermekek szüleire, hogy változtassák meg gyermekük nemét, apró jelentéktelen dolgok miatt, vagy akár ok nélkül is. Alább olyan beszámolókat olvashatunk, hogyan tettek tönkre az antitradicionálitás erői életeket, a nemváltoztatásra való felbujtással.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

 Annyira nem szokták reklámozni, de az ún. „transziparnak” vannak kézzel fogható árnyoldalai (vagy inkább szörnyűségei) is, azontúl, hogy normális ember élből elutasítja az ideológia oltárán felhúzott testcsonkításokat. Az LMBTQ-lobbi nyomán a labilisabb fiatalokat a nemváltás útjára terelik a meggyőzés eszközeinek széles tárházával, amelyek akadálytalanul terjengenek a nyugati világban. A most következő képek a Redditről származnak, egy olyan csoportból, amely olyan embereknek jött létre, akiket valamilyen formában megkárosított a „transzegészségügy”, és/vagy megbánták a döntésüket. Ezeket (és magát a jelenséget) elláttam némi kommentárral is.

A kés alá fekvők jelentős része – mint írtam – fiatalkorú, ezért még annyira sem tud ilyen súlyos kérdésben dönteni, mint egy felnőtt, s ha a szülők nem állnak a helyzet magaslatán, az LMBTQ-lobbi könnyen roncsot csinálhat a gyermekükből, vagy éppen pont ők azok, akik rábeszélik erre a csemetéjüket.

Az ördögi plasztikákon túl ritkán beszélnek még a fordított hormonkezelések (ellentétes hormonokkal) visszásságairól, amelyet sokszor gyerekeken is alkalmaznak. Hogy ezek milyen hosszú távú mellékhatásokat hozhatnak magukkal, mondjuk egy fejlődésben lévő gyermek agyában, egyelőre nem tudni, hiszen olyan régóta nem alkalmazzák (leghosszabb ideje tartó példánk 11 éves lesz). Nyilván semmi jóval nem kecsegtet.

Végül álljon itt pár történet, kit hogyan ejtettek át és tettek tönkre.

Az első esetben egy 16 éves biológiailag férfi nemű illető „segítségért sír”, és közli, hogy hogy transz-youtuberek manipulálták és kergették a nemváltásba. Mivel az említett influencerek boldogok voltak, így a sértett azt hitte, hogy majd ő is az lesz. Korábban egyáltalán nem voltak ilyen gondolatai, nem voltak panaszai a nemére. Mindebből az következik, hogy közveszélyes őrültek nyugodtan befolyásolhatnak milliókat a legnagyobb videómegosztó portálon, ahol a normalitást erélyesebben képviselő videókat azonnal tiltják.

A második delikvensnek már voltak rossz gondolatai, de a szülei, ahelyett, hogy lebeszélték volna a nemváltásról, és segítséget nyújtottak volna neki, elfogadóan viselkedtek, ha pontosak akarunk lenni, az anyja volt támogató, az apja meg passzív szemlélő. Az alany majdnem 16 éves, a műtétje fájdalmas volt (a doktor legfiatalabb páciense volt). Nem érzi magát „igazi férfinek” (hogy is érezné) és hiányzik neki, hogy nőként viselkedhessen, vagy legalább meglegyen erre a lehetősége, valamint mellkasi fájdalmai is vannak, ami nem is csoda, hiszen egy érésben lévő fiatal lányról beszélünk. Az illető nem kertel: leírja, hogy „abban a pillanatban, amikor felébredt a műtét után, tudta, hogy hibát követett el”.

Végül van egy harmadik alany is, aki már több mint 10 éve él „másként”. Fiúként született, de már 7 éves korában „lányként élt”, új névvel, hosszú hajjal. Kiskorától kezdve tömték mindenféle ellentétes hormonnal és hormonblokkolóval, amellyel teljesen tönkretették a testét, mellei nőttek, de férfiméretű cipőket visel, nincsen szexuális étvágya stb., de műtéten nem esett át. Most próbálja menteni a menthetőt, természetesen félelemmel és kétségekkel a nyomában. Az illető most 18 éves, tehát több mint 10 évet szenvedett, ezt hormonkezelés terén ha hosszú időnek nem is, közepes időtartamnak már nyugodtan nevezhetjük, és megtippelni sem lehet, 20 év múlva mi lesz vele, ha egyáltalán életben lesz még.

Természetesen az a könnyebbik megoldás, ha lehülyézzük ezeket az embereket, és közöljük, hogy ostobák voltak, hát most meg is szívták. A dolog viszont nem ilyen egyszerű. Lévén, hogy kisgyerekekről, tinikről beszélünk, ők inkább számítanak egy gátlástalan, ördögi lobbi áldozatainak, semmint tudatos rombolóknak. Ez a megállapítás egyébként a beavatkozások mellett döntő felnőttekre is megáll – legalábbis szerintem – nyilván kevésbé fokozott mértékben. Egyszerűbben fogalmazva felelősségre vonni és keményen megbüntetni a transzlobbi előidézőit, támogatóit, népszerűsítőit kellene a legutolsó youtuberig és az érintett orvosokig bezárólag.

Érkezik a Tolkieni világot meggyalázó progresszív sorozat

Nem menekülnek a fiatalok: transz karakter az egyik legnépszerűbb játékban; megérkezett a homoszexuális pókember

(Kuruc.info – Szent Korona Rádió)