Nem menekülnek a fiatalok: transz karakter az egyik legnépszerűbb játékban; megérkezett a homoszexuális pókember

Kétségtelen, hogy mind a szuperhős filmek, mind a videójátékok meghatározó szerepet játszanak korunk emberének életében, s ezt a lobbisták igen jól kihasználják: megérkezett a homoszexuális pókember, és az egyik játék transz karaktert kapott. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A homoszexuális pókember jöveteléről már korábban beszámoltunk itt.

Hónapok óta zajlik az Edge of Spider-Verse című képregényes esemény a Marvelnél, ahol számtalan, párhuzamos univerzumban élő Pókember tette már tiszteletét, az 5. számban pedig bemutatkozott a hálószövő egy új variánsa, aki történetesen homoszexuális. Azonban a maszk ezúttal nem Peter Parkert rejti, hanem a klisékkel felépített Cooper Cohent. Természetesen ő egy rossz sorsú fiatal, akit kegyetlen szülei kidobnak otthonról, miután kiderül róla, hogy homoszexuális, majd divattervezőnek áll, miközben a bűnt üldözi Web Weaver álnéven.

A másik progresszív karakter a Fortnite nevű videójátkban érkezik, mely a legfiatalabb generáció körében is hatalmas népszerűségnek örvend. Legújabb frisítésében érkezik “Dreamer” (Álmodozó) a transznemű karakter egy kopasz nő, meg egy rasztás néger társaságában.

Ezt a mesekönyvet bátran tudjuk ajánlani: Jézus barátai

Már meg sem lepődünk… Most sem alkalmazható a gyermekvédelmi törvény a Netflix ellen

(Index és Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)