“Ennek az ostoba szennynek véget kell vetni!” – Jön a homoszexuális Pókember

Ledobta az atombombát a Disney és a Marvel, amikor bejelentették, hogy nemsokára a boltok polcaira kerül az első homoszexuális Pókember. Az képregényrajongók valósággal felrobbantották az internetet a dühös kommentekkel.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Nem jött be a legújabb progresszív húzása a Disney-nek. A gigacég nyomására ugyanis a Marvel elkészítette az egyik legnépszerűbb szuperhős homoszexuális verzióját, így hamarosan a képregényboltok polcain is találkozhatnak az emberek az első olyan Pókemberrel, aki a férfiakhoz vonzódik. A karakter természetesen ennek megfelelően lett felöltöztetve: “a barátságos és közkedvelt” hálószövő hős ruhája ezekben a történetekben tele lesz fodrokkal és csipkékkel. A készítők “hatalmas meleg megtiszteltetésnek” nevezték, hogy elkészíthették a homoszexuális Pókembert. Csakhogy a rajongók nem osztják az alkotók és a Disney véleményét. Szerintük tönkretették az gyerekek egyik legkedveltebb szuperhősét.

“Bárki is találta ki a meleg Pókembert, ki kell rúgni. Ezt senki sem fogja lenyelni. Ennek az ostoba szennynek véget kell vetni!”

– írja egy Twitter-felhasználó.

Egy másik pedig azt írta:

“Talán a Marvel és a Disney még nem kapta meg az üzentet: elutasítjuk a homoszexualitás és a transzgenderizmus társadalomra kényszerítését! Nincs szükségünk egy meleg Pókemberre. Ne feledjétek, mi vagyunk a többség, és a pénztárcánkkal támogathatunk vagy lerombolhatunk titeket!”

Volt, aki gúnyosan gratulált a Marvel képregénykiadónak és azt írta, hogy

“a Marvel elérte a csúcspontját, és bármit megtesz, hogy pénzt keressen. Bármit, kivéve azt, hogy egy jó történetet elmeséljen és eredeti ötletekkel álljon elő. Szomorú”

Egy másik felháborodott rajongó szerint “jó, hogy Stan Lee már nem láthatta ezt”. Pókember és rengeteg más karakter is a néhány éve elhunyt Stan Lee-hez fűződik.

Mások is arra utaltak, hogy Stan Lee forogna a sírjában, ha ezt látná. De volt aki felszólította a Disney-t hogy hagyja végre abba az ámokfutását, mert

“nem kell minden hőst homoszexuálissá vagy biszexuálissá változtatni. Hagyják abba a gyerekkorom tönkretételét”.

Ezt a véleményt más is kifejtette: egy Facebookon megjelent komment szerint “a Disney mindent tönkretesz, amihez hozzáér, ez csak egy újabb példa”.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Disney folyamatosan veszít a részvényei értékéből, mióta a floridai gyermekvédelmi törvény ellen uszít és háborúzik. A világvállalat szerint ugyanis minél korábban el kell kezdeni a gyerekek érzékenyítését. Ennek érdekében egyébként egy külön munkacsoportot is létrehoztak, amely azért felel majd, hogy minél több LMBTQP karakter jelenjen meg a mesékben.

Miközben az Egyesült Államokban egyre több helyen jogszabályokkal korlátozzák a nemváltoztatás korhatárát és az ehhez szükséges gyógyszerek hozzáférhetőségét, a Disney az alkalmazottai és azok családjai számára létrehozott egy olyan programot, amely lehetővé teszi, hogy hozzáférjenek ezekhez az eljárásokhoz. Egy Twitterre kikerült belső videóban a Disney egyik munkatársa azt magyarázza, hogy miként segítheti a vállalat a nemek közti átmenetet.

“Ezt a munkát annak érdekében végezzük, hogy az alkalmazottaink és azok családtagjai hitelesen és büszkén fejezhessék ki nemüket a vállalatunknál. Tájékoztatást adunk nekik a nemváltoztató eljárásokról is.”

A gyerekek körében is népszerű karaktereket egyre szélesebb körben váltják fel a transznemű, biszexuális és homoszexuális mesehősök. Az utóbbi hónapokban már a szülők is egyre inkább megelégelték, hogy a Disney az ideológiai irányvonalát az üzleti politikájába is beleépíti. A Disney hatalmas üzletei közé tartoznak a filmstúdiók, a műsorszóró és kábeltelevíziós hálózatok, a streaming szolgáltatások és a kiskereskedelmi termékek, ezeket pedig elkezdték bojkottálni a családok. Az eddig hűséges Disney-fogyasztók szerint “a vállalat körül az elmúlt években elszabadult a pokol”, és most már úgy vélik, hogy

“a vállalat gyakorlatilag minden területén – a filmektől kezdve a streaming-szolgáltatások műsorain át a vidámparkokig és a szórakoztatóipari és médiakonglomerátum egyéb kínálatáiig – baloldali politikai programot követ”.

A szülők és nagyszülők arra buzdítják az embereket, hogy mondják le a különböző Disney-szolgáltatásokat.

“Walt forogna a sírjában, ha látná, mit csinál mostanában a cége. Itt az ideje, hogy a háztartásodat minden Disney dologtól megtisztítsd”

-mondta az egyik szülő a Fox Newsnak. Patti Garibay szerint a Disney “már nem egy biztonságos menedék a családok számára, hanem inkább egy erkölcsi iránytű nélküli környezet” – tette hozzá. Egy Tennessee állambeli apuka pedig azt mondta,

“Újdonsült apaként úgy döntöttem, hogy nem teszem ki a gyermekemet a Disney termékeinek – semminek, amit sugároznak, sem a vidámparkoknak. Annyi más egészséges lehetőség van számára…idővel megengedem neki, hogy megnézze a régebbi Disney-filmeket DVD-n, amelyeken én nevelkedtem – ezek olyan értékeket tanítottak, amelyekre a gyerekeknek szükségük van, és amelyeket meg is tudnak érteni, például a hűséget, a barátságot, az akadályok leküzdését és a család szeretetét.”

https://szentkoronaradio.com/blog/2021/10/13/az-lmbtqp-lobbi-ujabb-gyongyszeme-coming-outolt-superman-fia/

Tovább ostromolja a gyermekeket a Disney: pride ruhakollekciót dobtak piacra

(V4NA nyomán Szent Korona Rádió)