Elmebeteg leszbikus “szülei” kínozták meg az egyéves kislányt

Deviáns “szülei” mártották forró vízzel teli vödörbe egyéves gyereküket a hollandiai Rotterdamban. Szegény kislány története és a többi egyéb kínzásforma, amiket elszenvedett, ismét igazolja, hogy semmi esetre sem szabad a homoszexuálisokat ilyen jogokkal felruházni. A modernitás létrontásának ismét egy ártatlan itta meg a levét.

A holland ügyészség súlyos testi sértéssel vádol egy holland leszbikus párt – írja az NL Times. A vád szerint a nők rotterdami otthonukban egy vödör forró vízbe mártották egyéves kislányuk karjait, a kisbaba másod- és harmadfokú égési sérüléseket szerzett.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A szörnyű eset februárban történt, de az azt megelőző hat hónapban az ügyészég szerint több embertelen tettet is végrehajtottak a leszbikusok: hátrakötözték a kislány kezét, verték, valamint étlen-szomjan hagyták. A kislányt február 2-án vitték kórházba, a vizsgálatot végző orvos szerint súlyosan alultáplált volt a gyermek.

A gyermekbántalmazás elsődleges gyanúsítottja a gyermek anyja, valamint az ő élettársa, akit az NL Times csak Line W.-ként említ. Az anyukát ebben az időben épp szabadon engedték őrizetből, állítása szerint élettársa bántalmazta a gyermeket. W. azonban ezt vehemensen tagadta.

Egy olyan dologért ülök börtönben, amit nem követtem el. Az elkövető még mindig szabadlábon van”

– mondta W. a bíróságnak.

Az ügy tárgyalása november elsején folytatódik, szemtanúk meghallgatásával.

Sok szülő élvezi a gyermekmegrontást – pénzeső fogadta a drag queen-nel táncoló kislányt

Az LMBTQP-lobbi erőszakosságáról és átveréseiről számolt be egy transz kezeléseket megszakító magyar nő

(Mandiner – Szent Korona Rádió)