Sok szülő élvezi a gyermekmegrontást – pénzeső fogadta a drag queen-nel táncoló kislányt

Egyre több étteremben rendeznek “családbarát” drag show eseményeket, egy ilyen program alkalmával a fellépő aberrált egy kislányt is felhívott magához a színpadra, akinek pénzt dobáltak a szülők – akár egy sztriptízbárban. Az esetről videó is készült.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A Libs of TikTok nevű közösségi médiaoldal nemrég megosztott egy videót, amelyen egy kisgyerek egy transzvesztitával táncol a színpadon egy családbarát drag show rendezvényen. A közönség – beleértve a szülőket – pénzt dobáltak a gyereknek, miközben a műsor egyik házigazdája kirívó öltözetben táncolt körülötte. Amikor a dal véget ért, a drag queen a földön heverő dollárbankjegyekre mutatott, és azt mondta a kislánynak, “nézd, mennyi pénzt kerestél!”.

A videót eredetileg a rendezvény házigazdája, Sabryna Williams tette közzé a TikTok videómegosztó platformon, amihez a következő szöveg társult:

“ez a kis díva részt vett az első drag rendezvényén és nem tudtam nem észrevenni, hogy táncol a helyén, így lehetőséget adtam neki, hogy megmutassa magát mindenkinek”.

2022-ben robbanásszerűen megszaporodtak a kiskorúakat célzó drag-témájú rendezvények, beleértve az olyan eseteket, amikor a gyerekek szinte meztelen transzvesztitákkal találkoznak a bárokban, az éjszakai klubokban és más Pride-rendezvényeken, valamint az egyre népszerűbb Drag Queen Story Hour eseményeken, amikor aberráltak olvasnak fel a kisgyerekeknek.

A drag queenek gyerekek előtt való vetkőzése és a minél előbbi érzékenyítés mellett álltak ki a Pridera kivonuló pedagógusok

Pónizás helyett meztelen drag queenek vonglására viszik a gyerekeket

(V4NA nyomán Szent Korona Rádió)