Pónizás helyett meztelen drag queenek vonglására viszik a gyerekeket

Ha még kétségeink támadnának azzal kapcsolatban, hogy erkölcsös-e az, hogy az LMBTQP-propagandának kitesszük gyermekeinket, tekintsük meg az alábbi videókat. Az utóbbi időben egyre több olyan Drag Show-ról kerültek nyilvánosságra felvételek, ahol egészen kis gyermekek is jelen vannak, sőt, közvetlen közelről végignézik, ahogy a deviáns, szétoperált, szinte teljesen meztelen lények vonaglanak, vagy akár velük együtt színpadra is kerülnek.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Az alább látható videón is egy Drag Show áldozatául esett kisgyermek látható, aki egy szinte teljesen meztelen – értsd: a mellén például csak a mellbimbóját takarja egy matrica – személlyel együtt sétál végig a színpadon , miközben a deviáns alsóneműjébe dollárokat dugdosnak, akár a sztriptízbárban. A felvétel leírásában a következő felirat látható:

“A gyerekek a Drag Show-ra valók! A gyerekek megérdemlik, hogy lássák a boldogságot és az önkifejezés szabadságát.”

Egy másik esetben egy Drag Queen performansszal összekötött “családbarát” műsor közben a nézők közé sétált egy transzvesztita, ráfeküdt az étkezőasztalra, és a lábait széttárva az intim testtájaihoz nyúlt, amit több gyerek közvetlen közelről végignézett.

Azonban nem csak a Drag Show műsorain kell szembesülnie erotikus jelenetekkel a kisgyerekeknek, a sokak által családbarátnak titulált Pride felvonulásokon számtalanszor láthatók felnőtteknek szóló, kifejezetten pornográf performanszok. Az alábbi felvételen például egy kisfiú meredten nézi, ahogy egy kamion platóján riszálják magukat a felvonulók, miközben körülöttük őrjöngve ünnepli a tömeg a “sokszínűséget” és a “befogadást”.

Családoknak szerveztek Drag Show-t

Ha gyerekeknek tartanak sztriptíz műsort drag queenek az egyesek szerint családbarát

(V4NA nyomán Szent Korona Rádió)