Katar nem enged sem a homoszexualitás, sem a házasságon kívüli nemi élet, sem az alkohol kérdésében a foci VB-re

Nagy szívfájdalma lesz az LMBTQP-lobbinak a Katarban rendezendő foci VB, ugyanis a muszlim országnak esze ágában sincs engedni egy minimálisat sem a balliberálisoknak. Mind a homoszexualitásért, mind a házasságon kívüli nemi életért, mind az alkoholfogyasztásért börtönbe kerülhetnek, akár 7 évre is az eseményre kilátogatók. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A liberális lapok a katari football vb közeledtével követőik figyelmeztetésébe kezdtek, miszerint oda kell majd figyelniük mily módon viselkednek az arab országban, ugyanis a nyugati országokban szinte normának számító szexuális szabadosságot nem tűrik el.

Arról már beszámoltunk, hogy a homoszexualitáson rajtakapottak 7 év börtönre is számíthatnak, Katar azonban most további szigorításokat jelentett be. Nem fogják engedélyezni például az alkoholfogyasztást sem, de a házaspárokon kívül az összes kilátogató lemondhat a szexualitásról, ugyanis ők is hasonló szigorúságú elbírálásban részesülnek majd, mint a fajtalankodók. Katar ezzel megvédi hagyományait és normáit, az ország vezetése nem hagyja a modernitás beszabadulását népe közé.

A rendőrség ki is jelentette:

“A szex le fog maradni  az étlapról, hacsak nem férj és feleségaként jönnek. Ezen a tornán biztosan nem lesznek egyéjszakás kalandok. Tényleg nem lesz buli.

Mindenkinek észben kell ezt tartania, hacsak nem akarja megkockáztatni, hogy börtönbe kerüljön.”

Az egyre szigorúbb szabályozások mellett így mennél jobban komikusan hangzik a FIFA azon kijelentése, mely szerint: “Mindenkit szívesen látunk.” 

Vajon le tudják nyelni a balliberálisok, LMTQPXYZ személyek és egyéb degeneráltak, hogy ott viselkedni kell, vagy Katar kezdheti építeni a plusz férőhelyeket a börtönökbe?

A muszlim országok által felmutatott ellenállás és határozottság példaértékű a progresszivizmussal szemben. Van mit tanulnunk tőlük!

Szabadságvesztéssel jár a szivárványos zászló lengetése Katarban

Katar: Hiába reménykedik a Nyugat, az orosz gázt nem lehet kiváltani

(DailyStar nyomán Szent Korona Rádió)