Már a Nyugatnak is sok? Bezáratják a 16 éveseket csonkító transz klinikát

Nyugaton dübörög az LMBTQP-lobbi, a kormányok folyamatosan viszik lejjebb az adminisztrációs nemváltoztatás korhatárát, ugyanakkor arról viták dúlnak, hogy mely életkorban kezdhetik meg a gyerekek testcsonkítását. Van, ahol a pubertásblokkolókat akár a tizenéves kor elején is be lehet adatni, máshol még nem ilyen embertelenek. A gyermekek tönkretétele azonban nem jön be mindenkinek, Angliában bezáratják az egyetlen transz “klinikát” annak túlkapásai miatt. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A fiatalok nagy része egyáltalán nem szenved semmilyen nemi diszfóriában, így nem pszichológiai problémáik miatt választják a “transz” életmódot, mint lelkibeteg úttörő elődeik, hanem csupán azért, mert a politika és média által a téma divatossá vált, s melyik fiatal akarna lemaradni a legújabb trendekről? Továbbá a pubertáskori válságaikat a propagandahadjárat folytán félreértelmezik, s a készséges “klinikák” “segítségével” egyhamar tönkre is teszik életüket. Ezen ámokfutást támogatta Anglia egyetlen kiváltképpen transzneműekkel foglalkozó klinikája is, ami hatalmas felháborodást váltott ki, melynek következtében az ultraliberális szigetországban bezáratják a progresszivizmus egyik legnagyobb fellegvárát.

Helyi hírforrások beszámoltak róla, hogy a klinikán a fiatalok szinte mindennemű előzetes vizsgálat nélkül “Bevették a gyógyszereket, ellenkező nemű hormonokat kaptak, és eltávolították a testük egyes részeit, a melleiket, a vaginájukat.” Dr. David Bellnek, az egyik legelismertebb medikus szakembernek egy lány mindezek után így nyilatkozott:

“Nem egy férfi testét kaptam meg, hanem egy megcsonkított nőét, amivel immár együtt kell élnem.” 

Egy másik lány beperelte tavaly a  klinikát, amiért állítása szerint 16 évesen nyomást gyakoroltak rá, hogy orvosilag változtassa meg a nemét, amit felnőttként egyre inkább megbánt. A Legfelsőbb Bíróság kezdetben az ő javára döntött, mondván, hogy 16 év alatti gyermekeknek nem szabad bírósági engedély nélkül pubertásblokkolókat felírni, a döntést azonban később, tavaly szeptemberben hatályon kívül helyezték.

Jelenlegi helyzet a botrányok után úgy áll, hogy bezárják a klinikát. Több csoport a velük szélesebb körben együttműködő szakemberek munkásságának felülvizsgálatát is kéri.

7 éves lányát erőszakolta pornófilmjeiben a vérfertőző, pedofil transznemű

Újabb “transznemű” gondolta meg magát műtétje után, de nincs már visszaút

(888.hu nyomán Szent Korona Rádió)